Virtuele Run voor studenten en medewerkers Hotelschool The Hague

Hotel
Hotelschool The Hague, met vestigingen in Den Haag en Amsterdam, start 2021 actief en organiseert voor studenten en medewerkers tussen de locaties een Virtual Run genaamd: Hospitality Charity Run 2021. Samen sporten op afstand en een bijdrage voor het goede doel.
Hotelschool The Hague is een samenwerking aangegaan met de app ‘MyMission’. In deze app is een route tussen Den Haag en Amsterdam uitgestippeld met een totale afstand van 197 km. Op de route zijn een 30-tal bezienswaardigheden, waarover men informatie ontvangt als men “langs” loopt, fiets of rent. Zelfs kilometers op de hometrainer tellen mee.
Rebecca van Emden, Rooms Division Instructor, Skotel Amsterdam: “Het doel is in beweging komen en blijven. Hotelschool The Hague is in december voor de tweede keer gesloten en biedt online onderwijs, maar het samenwerken in teams op de campus wordt erg gemist. Hospitality gaat over samenwerken, teamwork en team management. Onze  studenten krijgen hier energie van. Het zit in hun DNA en daarom hebben wij met ons team deze sportieve activiteit georganiseerd”.   
Loterij met prijzen In samenwerking met enkele top hotels heeft Hotelschool The Hague als extra motivatie voor de deelnemers een loterij gekoppeld aan de Hospitality Charity Run 2021. De prijzen voor de deelnemers die voor 1 april finishen, maken de virtuele race tastbaar. Hotel Des Indes in Den Haag, het Okura, The Grand, Hotel de l’Europe in Amsterdam, STAATS in Haarlem, La Rosa in Zandvoort, en Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee hebben alle overnachtingen als prijs beschikbaar gesteld. Deze hotels hebben het niet makkelijk momenteel, maar vinden het toch belangrijk om jongeren, wellicht hun toekomstige werknemers en managers, te supporten. Ook enkele musea op de route hebben entreekaarten beschikbaar gesteld.
Charity Foundation Benekids Elke deelnemer die zich inschrijft voor deze Hospitality Charity Run 2021 doneert automatisch €5 aan Charity Foundation Benekids, een onderdeel van Studentenvereniging Comitas. Deze stichting is verantwoordelijk voor de organisatie van een tiental evenementen per jaar, waarbij de behaalde winst direct naar initiatieven gaat die educatie door middel van Hospitality concepten ondersteunen in Midden-Amerika.
De eerste vijf deelnemers hebben de eindstreep al gehaald, maar de rest heeft nog de tijd. Deelnemers dienen voor 1 april binnen te zijn om de Limited Edition Medaille (!) te ontvangen. Ieder dus in z’n eigen tempo.