Afbeelding

Lancering van het nieuwe sapje “Pure”: In samenwerking met Jonnie en Thérèse Boer

BCBG Magazine

Samen met Jonnie en Thérèse Boer van restaurant De Librije in Zwolle, onthullen we met trots ons nieuwste sapje: “Pure”, een smaakvolle combinatie van regionale ingrediënten, vakmanschap en gezonde voordelen.

Met Pure introduceren wij een unieke culinaire ervaring die samen met Jonnie en Thérèse met veel plezier tot stand is gekomen. De aardse smaken van biet en wortel worden subtiel vermengd met de zoete, tropische tonen van ananas, terwijl een vleugje zuur van duindoornbes en een pittige kick van gember en jalapeñopeper zorgen voor een perfecte balans en complexiteit in elke slok.

Jonnie: “Gezond zijn is eigenlijk best wel moeilijk en vergt veel discipline. Met Sapje is het heel makkelijk, je drinkt elke dag een flesje. Dus het is in dit geval gewoon heel erg makkelijk en gezond.” Thérèse: “Heel gezond en heel lekker.”

De keuze voor de naam Pure is geen toeval. Dit sapje belooft niet alleen pure smaken, maar ook pure gezondheid. Dankzij de zorgvuldige selectie van lokale ingrediënten en het gebruik van een slowjuicer om alle waardevolle voedingsstoffen te behouden, biedt Pure niet alleen een lekkere smaakervaring, maar ook een rijke bron van essentiële vitaminen en mineralen.

Bij Sapje staat gezondheid en duurzaamheid centraal in alles wat we doen. Onze sapjes worden met zorg en ambachtelijkheid bereid met behulp van een slowjuicer, waarbij we minimaal 85% rauwe groenten combineren met een selectie van fruit, specerijen en kruiden om een gebalanceerde smaak en voedingsprofiel te bereiken. Alle ingrediënten die we gebruiken zijn 100% biologisch en seizoensgebonden, waar mogelijk afkomstig van lokale leveranciers. Dagelijks verwerken we deze verse ingrediënten in ons Sap-Lab, voorzien van hoogwaardige slowjuicers, om de maximale versheid en voedingswaarde van onze sapjes te behouden.