Vanaf april dit jaar geven Jonnie en Thérèse Boer hun gasten de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen. De Librije Backstage is het nieuwste concept van het Zwolse gastronomie koppel. In een private dining setting is de gast heel even onderdeel van De Librije. De chefs en services (bediening) nemen de gasten mee en geven een uniek inkijkje in de culinaire wereld. Een plek die normaal alleen toegankelijk is voor medewerkers.

In De Librije Backstage worden de zintuigen geprikkeld, verhalen gedeeld en goede gerechten en wijnen geserveerd.

Het concept
Op de plek waar de voormalige kookschool Librije’s Atelier stond, is een nieuwe ruimte gecreëerd. Eén waarin beleving centraal staat. Een uniek kijkje achter de schermen. Gasten maken kennis met de verfijnde technieken van de chefs die de gerechten ter plekke bereiden. Het verhaal over de ambachtelijke producten en leveranciers wordt gedeeld en de gasten doen zelf mee bij het maken van een gerecht. Ondertussen is er tijd om bij te praten met elkaar.

“Wij zijn erg blij met dit nieuwste concept! We delen graag ons verhaal en willen onze gasten meenemen in onze wereld. Wij willen een beleving mee geven; één die niet alledaags is. Heel even zijn de gasten onderdeel van ons”, aldus Jonnie en Thérèse Boer over De Librije Backstage.

Exclusiviteit
Al vanaf 6 personen kan een reservering worden gemaakt. Waarbij vanaf 8 personen exclusiviteit is met een maximum van 12 personen.

Reserveren is nu al mogelijk.