Afbeelding
AndreasWagner

Floris Verlinden volgt Peter van Houtert op als Managing Director van Verbunt Verlinden

Horeca Algemeen

Verbunt Verlinden, toonaangevende moderne wijnimporteur, is verheugd debenoeming aan te kondigen van Floris Verlinden als de nieuweManagingDirector, effectief vanaf 8 april 2024.Floris Verlinden volgt Peter van Houtert op,die na een succesvolle periode van ruim 25 jaar in mei 2025 met pensioen gaat.Tot die tijd blijft hij verbonden aan Verbunt Verlinden als Non-executive Director.Floris Verlinden is geen onbekende.Hij is sinds 2018, na de succesvollesamenvoeging van Verbunt Wijnkopers en Wijn Verlinden, verantwoordelijk voordehorecasales.

“Met alle ontwikkelingen in de wijnbranche, heb ik met de kennis en jarenlangeervaring van Floris en Jurgen, er alle vertrouwen in dat zij klaar zijn om VerbuntVerlinden naar de toekomst te brengen” aldus Peter van Houtert. Jurgen Honing,alruim 10jaar Commercieel Manager Retail, is gisteren benoemd totCommercieel Directeur.

“Ik ben enthousiast om de rol van Managing Director bij Verbunt Verlinden opmij te nemen en voort te bouwen op het solide fundament dat Peter heeftgelegd”,gaat Floris Verlinden verder. “Ik kijk ernaar uit om samen met het teamte werken aan nieuwe initiatieven die passen in deze veranderende wijnmarkt.”

Ook Salentein Company, waar Verbunt Verlinden onderdeel van is, steunt dezebenoeming. CEO Sven Piederiet geeft aan: “Door tijdig in te spelen op hetaanstaande vertrek van Peter van Houtert, die veel voor Verbunt Verlinden heeftbetekend, hebben de drie heren voor een soepele overgang kunnen zorgen.Daarmee zien de aandeelhouders de toekomst, onder leiding van het nieuwedirectieteam, met vertrouwen tegemoet.”

Verbunt Verlinden blijft zich als een belangrijke speler in retail en horecaontwikkelen en met een frisse blik hun klanten bijstaan en ondersteunen in dejuiste keuze op het gebied van wijn.