Afbeelding
ARNAUD ROELOFSZ FOTOGRAFIE

Fusie van SMITS Uien & Mol Fresh Food

Horeca Algemeen

Smits Uien en Mol Fresh Food hebben besloten om de krachten te bundelen. Met deze fusie komen twee van de meest vooraanstaande familiebedrijven in de sector bij elkaar. SMITS Uien en Mol Fresh Food, hebben samen meer dan 150 jaar ervaring in het verwerken van uien. Deze fusie markeert het begin van een mooie samenwerking, waarbij service, kwaliteit en expertise voorop staan. 

Een stevig fundament
Door de handen ineen te slaan, leggen SMITS en Mol Fresh Food een nog steviger fundament voor het zijn van een toonaangevende speler in de sector, dankzij de gedeelde passie voor kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid. Met als resultaat een betrouwbare allround leverancier van gesneden uien voor de industrie en foodservice.

“SMITS beslaat het grootste gedeelte van de gesneden uienmarkt, Mol Fresh Food voegt daar naast de gesneden ook de geschoonde ui aan toe. We vinden elkaar in onze kwaliteitstandaarden gecombineerd met een persoonlijke benadering. Deze fusie is voor beide bedrijven een mooie stap voorwaarts,” verklaart Johan Otto, directeur van SMITS.

Meer kennis, kunde en groei
Het samengaan van de twee bedrijven vormt een absolute meerwaarde voor klanten en partners, gekenmerkt door een compleet en servicegericht aanbod en milieubewuste groei. Dankzij deze fusie wordt de marktpositie als (inter)nationale industrieleider versterkt. Daarnaast biedt de combinatie een nog breder en kwalitatiever productportfolio, wordt er nog aandachtiger ingespeeld op de behoeften van klanten en partners en staat innovatie centraal.

Met kennis, kunde en familiehistorie als gemene deler, vormen SMITS en Mol Fresh Food de smaakmaker voor zowel klanten als de consument. Otto: “Eén ding is zeker: samen doen we het nog beter.”