De Hovatank neemt personeel werk uit handen.
De Hovatank neemt personeel werk uit handen.

PROBEER DE HOVATANK ONTVETTER IN EIGEN KEUKEN!

Horeca Algemeen

Hovatec zorgt met haar professionele ontvetter inmiddels ruim 20 jaar voor reiniging van keukenmaterialen. Roosters van afzuigkappen, aangekoekte gastronormbakken, grillplaten, bbq roosters en frituurmandjes: alles schoon in een handomdraai en zonder te boenen!

 “Met minimaal gebruik van water, energie en schoonmaakmiddel weken de materialen helemaal schoon”, vertelt Jan Peter Peterson, oprichter van Hovatec en al meer dan 20 jaar actief met de ontwikkeling van de tanks en bijbehorende zeep, Carboclean.
Zowel de tanks als de zeep worden in Nederland geproduceerd. “Een heel bewuste keuze”, licht Jan Peter toe, “Dicht bij de bron en verzekerd van goede kwaliteit en leveringszekerheid. Iets dat in deze veranderende wereld steeds belangrijker is geworden.”

Proefplaatsing
“Zelfs in keukens waar de schoonmaak goed geregeld is, kan de Hovatank nog flinke besparingen opleveren”, vervolgt Jan Peter. “Ons ontvetsysteem neemt het personeel veel werk uit handen, is veilig in gebruik én keukenmaterialen gaan langer mee.”
In heel Europa is de Hovatank daarom op steeds meer plekken te vinden. Of het nu gaat om hotels, restaurants, fastfoodketens, cateraars of het eetcafé in het dorp: voor iedere plek een geschikte tank!
“Om klanten dit zelf te laten ervaren, bieden we altijd de mogelijkheid een van onze tanks vrijblijvend te testen,” besluit Jan Peter z’n verhaal. “Immers, pas als je er in je eigen keuken mee werkt, ervaar je zelf het voordeel!”

Nieuwsgierig naar een proefplaatsing in uw eigen keuken? Neem contact op: info.hovatec.nl

https://www.hovatec.nl/ontvetten/

De zeep gaat lang mee; de Hovatank hoeft maar 1 x per maand ververst te worden.
Schoon binnen 20 minuten; inweken, afspoelen onder de kraan en klaar voor gebruik!