Verspillingsvrije Week Een aantal keer per jaar kookt François Geurds voor daklozen in Rotterdam. Dit doet hij natuurlijk om hen te helpen en een warm hart toe te dragen, maar ook om voedselverspilling tegen te gaan. Nog steeds wordt er over de hele wereld te veel voedsel weggegooid, iets wat echt niet nodig is. Met een voedseloverschot kan van alles gedaan worden. Zo kwam François samen met Zegro op het idee om maaltijden te bereiden voor daklozen. MKN stelt keukenapparatuur beschikbaar voor de bereiding van deze maaltijden. Met deze liefdadigheidsactie vragen zij aandacht aan voedselverspilling in Nederland, in de hoop dat zoveel mogelijk mensen hun steentje bijdragen om dit tegen te gaan.
Zelfstandig Werkend Specialiteiten kok Indiase Keuken
Franke Osinga geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok
Muziek in de horeca: waar moet je op letten?
CuliQuiz Finale 2023/2024; de grootste culinaire spelshow voor het onderwijs
Lancering van het nieuwe sapje "Pure": In samenwerking met Jonnie en Thérèse Boer
De trends in ondernemen in de horeca in 2024: wat verandert er?
Livar 25 jaar!
Hoe je als horecabedrijf een comfortabel terras kunt creëren
Alide van Toor beoogd voorzitter van vakvereniging ProFri
Floris Verlinden volgt Peter van Houtert op als Managing Director van Verbunt Verlinden
Vastgoed renoveren? Folie is dé oplossing voor transformatie en restyling
PROBEER DE HOVATANK ONTVETTER IN EIGEN KEUKEN!