|
| sterrenchef-horeca-restaurant-koffie-titus|

François Geurds haalt zeldzame koffiemolens als eerste naar Nederland

BCBG Magazine
Koffieliefhebbers opgelet! Vanaf nu drink je een zeldzaam kopje koffie bij FRANÇOIS GEURDS en FOODLABS by François Geurds in Rotterdam.
 Zeg je tegen een koffiefreak TITUS, dan zeg je hetzelfde als dat je Bugatti La Voiture Noire tegen een autofreak zegt. TITUS is als 100% handmade grinder die zó zeldzaam is dat er maar twee exemplaren in Nederland zijn. Beide exemplaren zijn sinds gisteren in handen van Michelin-chef François Geurds.
Perfectie tot in het kopje De Rotterdamse tweesterrenchef streeft niet alleen naar het allerbeste op het bord. Hij streeft met zijn koffie eveneens naar perfectie. Zijn zoektocht naar perfectie bracht hem naar Duitsland waar hij terechtkwam in een onopvallend cultbedrijfje. In de kelder trof hij twee sympathieke slijpers die eigenhandig met de grootste precisie de allerbeste koffiemolens ter wereld fabriceren. Het maakproces van deze high-end apparatuur duurt net zo lang als een voldragen zwangerschap. De geboorte van een volledig op maat ontworpen koffiemolen inclusief de volumetrische doseergereedschappen laat welgeteld negen maanden op zich wachten.
Koploper op het gebied van koffie In alles blinkt TITUS-Grinding uit. In de verstelbare snelheden, het sensorische mondgevoel, de speciale maalschijven, kortom in alles! Gedetailleerder is er geen grinder ter wereld verkrijgbaar. François Geurds; “Ik ben zo’n koffiefreak. Ik had al een ModBar, met de geavanceerde molens van TITUS-Grinding erbij durf ik te stellen dat FG in Nederland koploper is op het gebied van koffie. Bij ons is de koffie allerminst een anticlimax of hekkensluiter.”
François Geurds Sterrenchef François Geurds is een echte koffiekenner en liefhebber. Al vanaf een jonge leeftijd heeft hij een bijzondere passie voor koffie, waar hij in zijn restaurants veel aandacht aan schenkt. Hij streeft bij alles dat hij aan zijn gasten serveert naar perfectie en koffie is daarop geen uitzondering. Samen met zijn team heeft hij een plek gecreëerd waar hij zijn gasten verrast en ultiem laat genieten en waarbij alles klopt op het gebied van smaak, service en sfeer. Van het bord tot in het kopje, elke dag opnieuw.
 
 
|