Slimmer (in)werken en kosten besparen

De horeca heeft het moeilijk. Daarom gaan bedrijven steeds vaker op zoek naar alternatieve oplossingen. Slimme aanpassingen waardoor ze efficiënter kunnen werken, kosten besparen en meer omzet genereren. Mede daarom wordt steeds vaker gekozen voor de digitale tool en ‘alles-in-1 horeca app’ Apprendo. 

Apprendo geeft bedrijven de mogelijkheid om het volledige inwerkproces, de benodigde horecatrainingen, medewerker-instructies, alsmede alle repeterende handelingen te automatiseren, waardoor horecamedewerkers zichzelf nagenoeg inwerken. En dat scheelt aanzienlijk in de kosten. 

Tot wel 70% kostenverlaging bij inwerken
Zo bespaarde pizza- en pastaketen VAPIANO na de heropening naar eigen zeggen meteen al 25 uur per fulltimer. Ook klant van het eerste uur Jan Dooijewaard is enthousiast: ‘Wij runnen drie horecabedrijven met Apprendo, zijn er ontzettend blij mee. Door het uitgekiende onboarding programma kunnen mensen direct aan het werk. Met hulp van de op maat ingerichte taaklijsten weten ze precies wat ze moeten doen, en middels de gekoppelde (video-)instructie ook hoe ze betreffende taak moeten uitvoeren. Mijn floormanagers zien nog voordat ze binnenlopen al precies wat er gedaan is en door wie. En dat geeft hen de rust en tijd om zich op hun taak te richten, waardoor de kwaliteit van werken en werktevredenheid zichtbaar toeneemt. Zo ben je als horecaondernemer niet per se altijd meer de welbekende brandjes aan het blussen, maar brengt het je bedrijf en medewerkers echt verder.’ 

Betere conceptbewaking
Apprendo zorgt voor een uniformere werkwijze, maakt medewerkers multi-inzetbaar en direct onderdeel van je organisatie. Een andere belangrijke reden waarom een toenemend aantal horecabedrijven en -ketens, waaronder onlangs Van der Valk International, kiezen voor Apprendo is een betere borging van de kwaliteit en de toegenomen conceptbewaking. Daardoor kun je je als horecabedrijf optimaal positioneren en nog onderscheidender in de markt opereren.

IJzersterke tool
Apprendo richt zich op horecabedrijven en -ketens met personeel. Het bedrijf kenmerkt zich door innoverende, horecagerichte oplossingen en een scherpe prijsstelling. De tool bestaat o.a. uit een volledig inwerkprogramma, + 50 horecatrainingen, templates voor digitale maatwerk taaklijsten, HACCP-lijsten en rapportages, een social media wall en een centrale kennisbank. De app is uitbreidbaar met een roostermodule en toegang tot de volledige online leeromgeving ‘Horecatalent’ van SVH. 

Apprendo is gemaakt door horecaondernemers, voor horecaondernemers. En dat merk je aan alles. Met Apprendo realiseer je een directe kostenbesparing en maak je je merkbelofte controleerbaar waar. Een ijzersterke tool, waar we nog veel van kunnen verwachten.

www.apprendo.nl