Nu ook digitale HACCP-lijsten via Apprendo

Horeca Algemeen
Weg met die mottige map met HACCP-lijsten! Vanaf nu zijn ook HACCP-lijsten digitaal beschikbaar via Apprendo – dé alles-in-1 horeca app van Nederland.
Met de digitale registratielijsten raak je je HACCP-registratieformulieren nooit meer kwijt, en kun je snel en simpel:
? Temperatuurmetingen invoeren
? Productregistratielijsten bijhouden
? Extra HACCP-processen en/of auditlijsten invoeren
? Te allen tijde alle HACCP-lijsten inzien bij controle
Altijd bij de hand Met de HACCP-module van Apprendo voldoe je eenvoudig en altijd aan de hygiënecode voor de horeca, mits je ze periodiek tijdig en correct invult uiteraard. En komt de keuringsdienst onverwacht op bezoek? Met Apprendo heb je altijd al je HACCP-lijsten bij de hand, kan betreffende NVWA-inspecteur meteen zien dat je aan alle wettelijke voorschriften van voedselveiligheid voldoet.
 Direct gratis beschikbaar voor Apprendo-klanten Bestaande klanten kunnen direct kosteloos gebruik maken van de HACCP-module. Evenals de handige digitale taaklijsten – zoals opstart- en schoonmaaklijsten – kunnen ook de HACCP-lijsten door horecaondernemers zelf volledig naar wens worden toegespitst op hun horecaonderneming én HACCP-processen. Met de reeds bestaande horeca videotrainingen, (eigen) instructievideo’s en/of werkinstructies, is een optimale veiligheid van je voedsel, personeel én gasten gegarandeerd.
 Over Apprendo Apprendo is hot, breidt steeds verder uit. Sinds de lancering eind 2019 ontdekken steeds meer horecaondernemers – van lokale ondernemers tot landelijk opererende ketens zoals Vapiano – het gemak, de enorme efficiencyslag en bijbehorende kostenbesparing die deze laagdrempelige, alles-in-een oplossing voor horecaondernemers met zich meebrengt.
Ben je horecaondernemer en wil je ook meer rendement halen uit je huidige personeelsbezetting? Vind je het lastig om iedereen tegelijkertijd op de werkvloer te krijgen om een training te laten volgen? En ben je er ook zó klaar mee om steeds weer hetzelfde te vertellen bij het inwerken en de dagelijkse werkzaamheden? Apprendo heeft de oplossing voor je.
Alles in control, waar je ook bent. Met Apprendo. www.apprendo.nl