Afbeelding

The Greanery dining experience keert terug naar Westergasterrein

Horeca Algemeen
Van 24 november tot en met 24 december strijkt The Greanery neer in het indrukwekkende Transformatorhuis in Amsterdam met een uitzonderlijke december special. Na twee corona jaren waarbij alles werd opgebouwd en niet doorging, is dit jaar het historische pand op het Westergasterrein het decor van een 360 graden dining experience waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Reserveren is mogelijk via www.thegreanery.com
In ’s werelds eerste volledig door groene elektriciteit opgeladen dining experience worden futuristische thema’s en elementen gebruikt om bezoekers te inspireren om zelf ook duurzame stappen te maken. De totaalervaring die The Greanery biedt laat zien dat er op dit gebied heel veel mogelijk is zonder aan luxe en comfort in te boeten. Met elke geserveerde gang verandert de complete look and feel van het Transformatorhuis. Door middel van 360° videomapping, muziek, licht, technologie, acts en entertainment wordt een geweldige totaalervaring gerealiseerd, zodat bij elke gang de perfecte vibe ontstaat. Het is voor het restaurant niet alleen belangrijk om groene energie te gebruiken, door de technologie en een op maat gemaakt stroomplan streven zij ernaar energie uiteindelijk weer terug te geven aan het net.
“We zijn op een missie om duurzame verandering teweeg te brengen bij een groot publiek en geloven dat voedsel en gezamenlijk eten perfecte middelen zijn om zaken bespreekbaar te maken die spelen op het gebied van milieu, sociale ontwikkelingen en regelgeving”, aldus initiatiefnemers Atakan Akaradere & Clayton Fredrik. “Als evenementenmakers, mediaprofessionals en food lovers hebben we door zelf stappen te zetten, niet af te wachten en het gewoon te doen geleerd om sustainableervaringen te realiseren. We zijn er klaar voor om onze kennis te delen met de wereld.”
The Greanery blijft ook de komende jaren evolueren en zet de ervaringen van dit jaar in om in 2023 nog meer circulair te kunnen zijn. Het geserveerde voedsel komt niet uit de grote voedselketen, maar is lokaal geproduceerd en waar mogelijk emissievrij en zonder restafval. Het aanscherpen hiervan bepaalt de koers voor de toekomst, waarin buiten de grote voedselketen, energieregeneratief en zonder afval wordt gewerkt.
The Greanery 24 november tot en met 24 december 2022 Transformatorhuis, Klöhneplein 2, 1014 DD Amsterdam Website: www.thegreanery.com Volg The Greanery: instagram | facebook