|||
||| |||

MOËT & CHANDON CANAL HOUSE OPENT DEUREN IN AMSTERDAM

BCBG Magazine
Dé gelegenheid voor een intieme aperitief experience waar samenzijn, onverwachte momenten en toasten voor een goed doel centraal staan 
Van 15 tot en met 25 april opent Moët & Chandon het “Moët & Chandon Canal House” aan de Amsterdamse Herengracht. De pop-up is de perfecte plek dit voorjaar voor een aperitief op een unieke locatie, in het hartje van Amsterdam. Een statig grachtenpand van buiten, maar een bruisende buitengewone ervaring van binnen. Moët & Chandon zal de magie van haar exquise champagne naar voren laten komen tijdens verschillende tastings en activiteiten zoals huiskamerconcerten en andere verrassende acts. Aan de champagnebar, het hart van het huis, drink je een glas Moët Impérial en bescherm je hiermee één vierkante meter natuur via EarthToday. Hiermee laat Moët & Chandon zien dat ze zich inzetten voor de bescherming van het terroir van de Champagnestreek en de rest van de planeet.
APERITIEF & ONVERWACHTE ACTS Moët & Chandon beheerst als geen ander de kunst van het vieren. Het moment van de dag om te vieren is het aperitief. Tijdens het aperitief sluit je de dag af, je komt samen met vrienden, de zon gaat onder en de kurk van de fles gaat open en de avond kan beginnen. Je bent van harte welkom voor een heerlijk glas champagne of champagne cocktail in de bar in de woonkamer, maar je kunt ook tickets boeken voor een tasting. Hoe bijzonder is het om verschillende soorten champagnes van Moët & Chandon te mogen proeven met uitleg over alles wat er achter de bubbels schuilgaat terwijl je uitkijkt over de prachtige Amsterdamse grachten? Gedurende de 11 dagen van de pop-up vinden er ook optredens van buitengewone talenten plaats. Van intieme muzikale optredens tot kunstzinnige acts. Bekende namen als Alain Clark, Danie Bles, Ron Simpson en Ronald van der Kemp schitteren naast nieuwe talenten. Welke dag welke activiteit van wie? Daar kom je pas achter als je aan de bar zit. En houdt voor tips en sneak previews www.pressforchampagne.com in de gaten.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
EEN BRUISEND GRACHTENPAND Aan de Amsterdamse Herengracht 433 bevindt zich vanaf 15 april het Moët & Chandon Canal House. De pop-up champagne experience vindt plaats in Chapter 4 van The Collection. The Collection is een verzameling van 11 hoogwaardige, historische kantoorgebouwen in de binnenstad van Amsterdam. Ze bieden high end kantoorruimtes gekoppeld aan ongeëvenaard netwerk van diensten en voorzieningen met een hospitality gedreven beleving. De locatie op de Herengracht, om de hoek van Leidsestraat wordt in april omgetoverd tot een champagne experience waar je kunt genieten van een heerlijk glas champagne, maar ook meer te weten kunt komen over de beroemde bubbels. Speciaal voor deze gelegenheid is de inrichting gedaan door Buro Folie in samenwerking met het Scandinavische interieurmerk Jotex. Het Moët & Chandon Canal House is van 15 tot en met 25 april te bezoeken. Het bruisende middelpunt van het pand is de champagnebar, waar naast champagne ook verrassende bijpassende hapjes worden geserveerd. Loop spontaan naar binnen of reserveer een plekje via www.pressforchampagne.com, waar binnenkort ook de meest actuele openingstijden te vinden zijn.

TOAST FOR A CAUSE Moët & Chandon nodigt alle aanwezigen op hun eigen sprankelende evenementen over heel de wereld uit om, voortbordurend op hun traditie van grandeur en generositeit, het champagneglas te heffen en zich aan te sluiten bij het liefdadigheidsinitiatief ‘Toast for a Cause’. Een initiatief dat in 2009 op de rode loper van Hollywood voor het eerst het levenslicht zag.  Iedere toost die door een vriend van het champagnehuis wordt uitgebracht, staat symbool voor een reden om saamhorigheid te vieren. EarthToday is een grootschalig initiatief om de aarde meter voor meter te beschermen. Voor slechts € 1,20 kun je via EarthToday één vierkante meter natuur beschermen. Voor elk glas dat gedronken wordt in het Moët & Chandon Canal House schenkt Moët & Chandon dat bedrag aan EarthToday en wordt er dan ook een vierkante meter natuur beschermd. Zo zet Moët & Chandon zich in voor de bescherming van niet alleen het terroir van de Champagnestreek maar ook de rest van de planeet.
OPENINGSTIJDEN & RESERVEREN Via www.pressforchampagne.com vindt je informatie en tijden over de evenementen en champagne tastings. Het Moët & Chandon Canal House is vrij toegankelijk vanaf vrijdag 15 april tot en met maandag 25 april, voor de evenementen en champagne tastings start de kaartverkoop binnenkort via www.pressforchampagne.com. Moët & Chandon Canal House volgt de RIVM corona-richtlijnen en maatregelen die op dat moment gelden. Houdt de website www.pressforchampagne.com dan ook goed in de gaten wat betreft openingstijden.
#ToastwithMoet #MoetChandon
|||
|||
|||