Lowlander Try January: begin het jaar met smaak en doe mee

café
Lowlander Botanical Beers lanceert Try January; een maand die in het teken staat van het ontdekken van nieuwe smaken. In dat kader deelt Lowlander 10.000 botanisch gebrouwen bieren uit, die je kunt proeven in een bar bij jou in de buurt.  Zo begin je het jaar goed met het ontdekken van nieuwe bier favorieten, natuurlijk smaakvol gebrouwen met botanicals. Plus: Try January is een goede reden om je lokale horeca te steunen in donkere dagen. Win-win!
Tijd voor nieuwe goede voornemens Na een feestelijke periode van overdaad en genieten is januari voor velen een maand waarin je op zoek gaat naar de nieuwe ‘beste versie van jezelf’, waarbij uit eten gaan of iets drinken vaak het eerste is dat sneuvelt. Dat maakt januari een lastige tijd voor horeca ondernemers, zeker na de drukke december maand.
Zonde, vindt Lowlander. Met Lowlander Try January moedigen ze gasten aan het jaar positief te starten met het ontdekken van nieuwe favorieten, waar zij ook de rest van het jaar plezier van hebben. En tegelijkertijd lokale horeca te ondersteunen in een voor hen uitdagende tijd van het jaar. Met maar liefst negen botanisch gebrouwen bieren - van low en no tot de prijswinnende I.P.A. - is er meer dan genoeg te ontdekken.
Try it dry Wil je meedoen aan Lowlanders Try January maar ben je ook wel toe aan een Dry January? Geen probleem. Er is ook een Lowlander 0.00% wit, met 100% smaak!
*Geen 18? Geen alcohol!