Afbeelding

Dinsdag 28 maart verschijnt de nieuwe thriller de nieuwe thriller van Esther Verhoef Alter ego

BCBG Magazine
Alter ego is Verhoefs beste thriller tot nu toe. Ingenieus, gelaagd en niet weg te leggen.’ - Margriet
Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze is getrouwd met de twintig jaar oudere Camiel Storm, een bekende chef-kok, en verzorgt met verve de pr voor diens sterrenrestaurant De Luwte. Voor de buitenwereld vormen de twee een succesvol powerkoppel. Maar terwijl Camiel avond na avond de sterren van de hemel staat te koken, onderhoudt Lynn een passievolle affaire met de jonge, opvliegende Laurens. Door ambitieuze uitbreidingsplannen komt het huwelijk verder onder druk te staan. En wanneer er onverklaarbare dingen gebeuren in en rond de villa van Camiel en Lynn, kan Lynn bij niemand terecht.
Esther Verhoef is een van de succesvolste en veelzijdigste schrijvers van Nederland. Zij is onze meest bekroonde en genomineerde thrillerauteur. Van haar psychologische thrillers en romans zijn in eigen land ruim 2,9 miljoen exemplaren verkocht. Twee thrillers zijn verfilmd en haar werk is in twintig talen vertaald. Afgelopen najaar werd ze voor de negende keer genomineerd voor de NS Publieksprijs; hiermee is zij recordhouder. Dit jaar zit Verhoef twintig jaar in het thriller-vak. Alter ego is haar tiende psychologische thriller.
‘Esther Verhoef hoort duidelijk tot de schrijvende elite in ons land.’ Algemeen Dagblad
‘Als je de adrenaline van de recensent nog tot diep in de nacht laat stromen, is dat vakwerk.’ de Volkskrant
‘Verhoef bewijst keer op keer dat zij in Nederland de koningin van het genre genoemd mag worden.’ Vrij Nederland
Over De Nachtdienst:
‘De schrijfster doet haar langjarige reputatie als “koningin van de Nederlandse thriller” opnieuw eer aan.’ De Telegraaf
De Nachtdienst is geraffineerd opgebouwd en nagelbijtend spannend.’ Margriet