De barren en restaurants zijn weer open, het voorjaar komt eraan.
Het is eindelijk weer tijd om te socializen met vrienden op het terras met een cocktail, een spritzer of alcoholvrije mocktail. De vraag naar spannende drankjes waar je geen kater van krijgt groeit en de #sobercommunity is in opmars. ORGANICS by Red Bull sluit zich aan bij deze vraag: dit voorjaar is dé alcoholvrije en biologische premium organic soda ORGANICS by Red Bull weer volop aanwezig in de Nederlandse horeca. Naast de vijf al bestaande smaken, komen daar nu drie nieuwe smaken bij met elk hun eigenzinnige karakter: Purple Berry, Black Orange en Ginger Beer.

Drie nieuwkomers voor elk soort socializing moment:
Purple Berry – wild & natural
Deze variant begint licht fruitig en bloemig op de tong en eindigt met een frisse, subtiele afdronk met een prettige, elegante hint van citroensmaak.

Black Orange – tangy & natural
Ontdek de fruitige, subtiele smaak van sinaasappel. De unieke mix van een friszure en fruitige smaak zorgt voor een smaakexplosie op je tong – plezierig bitter en op hetzelfde moment verwonderlijk verfrissend.

Ginger Beer – fiery & natural
Hier wordt onderscheidende pittigheid gecombineerd met natuurlijke, aardse frisheid. De kruidige smaak van gember samen met frisse citrussmaken geeft een krachtige, scherpe afdronk op de tong voor een perfecte smaakbeleving.

Cocktails, mocktails en spritzers
Waar traditionele frisdranken overheersend zoet zijn, biedt de reeks ORGANICS by Red Bull meer complexe combinaties van zoet, zuur en bitter. Dit maakt ORGANICS by Red Bull naast een verfrissende dorstlesser ook de perfecte partner om allerlei alcoholische en non-alcoholische drankjes mee te creëren. En net zoals met wijn of bier, zijn er ook heerlijke food pairings mogelijk.

David Mansour, cocktail designer en mixoloog: “Met de natuurlijke ingrediënten van ORGANICS wordt het je makkelijk gemaakt om heerlijke cocktails of mocktails te maken. Met de Purple Berry, Ginger Beer en Black Orange-varianten complimenteer je de smaak van je drankje en til je het naar een hoger niveau!”

Trend: unieke smaaksensaties en spannende alcoholvrije dranken
Er is steeds meer vraag naar variatie en inspiratie vanuit de consument binnen het frisdrank-segment. Consumenten en horecaondernemers zoeken naar non-alcoholische craft sodas met verfijnde smaak, intensere beleving en meer kwaliteit. Er is een trend gaande van bewust minder alcohol drinken, maar tegelijkertijd zoekt de consument wel naar een drankje met een spannende smaaksensatie. En het liefst een drankje dat er ook nog feestelijk uitziet, om te drinken op het moment dat je ´s avonds anders alcohol zou drinken. Deze ‘craft soda’ trend is overgewaaid uit onder andere Duitsland, waar je bijvoorbeeld in Berlijn al langere tijd veel alternatieve frisdranken en limonades vindt. ORGANICS by Red Bull speelt in op deze trend en voegt daar dus een reeks biologisch gecertificeerd alternatieve opties aan toe, met maar 29 tot 39 kilocalorieën per 100 ml.

ORGANICS by Red Bull met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong
Verwar ORGANICS by Red Bull niet met ‘gewone’ Red Bull; dit achttal is namelijk een premium collectie organic sodas – en zeker geen energiedrank. De totale reeks bestaat nu uit: Simply Cola, Bitter Lemon, Ginger Ale, Tonic Water Viva Mate en de drie nieuwe smaken: Purple Berry, Black Orange en Ginger Beer. Alle varianten zijn gemaakt met ingrediënten van honderd procent natuurlijke oorsprong. Daarmee heeft deze lijn de biologische certificering van de Europese Unie niet voor niets behaald. Kleurstoffen of kunstmatige zoetstoffen kom je in deze flesjes niet tegen. De drankjes zijn licht koolzuurhoudend en zijn geschikt voor vegetariërs en mensen met een gluten-, zuivel- of tarwe- intolerantie. Dit complete achttal organic sodas zijn vanaf februari 2022 verkrijgbaar in fles in de Nederlandse horeca.