||Apprendo-oprichter Marnix Grift (l) en Roselie van der Valk - Managing director VAPIANO Nederland (r)
||Apprendo-oprichter Marnix Grift (l) en Roselie van der Valk - Managing director VAPIANO Nederland (r) vapiano-logo-wit-restaurant|Siciliaanse-Cannoli-glutenvrij|Samenwerking-VAPIANO-Nederland-Apprendo-Horeca-2

Ook VAPIANO kiest voor Apprendo

Restaurant
Met ingang van medio september 2020 maakt de Nederlandse tak van het voormalig wereldwijde pizza- en pasta-imperium gebruik van de horeca app Apprendo Horeca.
Veelomvattende totaaloplossing voor de horeca VAPIANO Nederland maakte dit jaar een doorstart met behulp van het Van der Valk-concern, dat al de helft van de aandelen van VAPIANO Nederland bezat. Managing director Roselie van der Valk over de samenwerking met Apprendo: ‘We zijn superenthousiast over deze gebruiksvriendelijke, veelomvattende totaaloplossing voor horecaondernemingen. Het platform biedt ontzettend veel mogelijkheden, verder is het gewoon een superfijne partij om mee samen te werken.’ Apprendo wordt in alle VAPIANO-vestigingen geïmplementeerd.
Uniforme training & werkwijze Apprendo-bedenker en -oprichter Marnix Grift: ‘Als ervaren horecaondernemers weten we precies waar de schoen wringt. Als je als ondernemer of bedrijfsleider iets uitlegt, wil je dat je medewerkers dat precies zo uitvoeren – of nóg beter. En het liefst allemaal op dezelfde manier. In de praktijk werkt dat helaas niet zo, helemaal als er sprake is van meerdere vestigingen. Met Apprendo Horeca zijn onnodige handelingen verleden tijd en kun je op eenvoudige wijze een efficiëntere, uniforme en verbeterde dienstverlening, manier van trainen én interne communicatie realiseren. De belangrijkste bedrijfsinformatie, horecakennistrainingen en -skilltrainingen zitten bovendien al in de app, dus elke nieuwe medewerker is al voor 70% ingewerkt – nog voordat ze überhaupt beginnen. Ze kunnen in no time volledig zelfstandig aan de slag, dus tel maar uit je winst.’
Direct hoger rendement Ook bij VAPIANO merkten ze meteen de toegevoegde waarde van deze snel stijgende ster in horecaland. Door hun eigen, custom trainingen toe te voegen konden de drie volle trainingsdagen voor nieuwe pastakoks direct al worden teruggeschroefd naar twee. En dat is nog maar het topje van de ijsberg, wat betreft Apprendo-directeur Grift: ‘In 2020 hebben onze opdrachtgevers tot dusver samen al meer dan 2.000 medewerkers getraind, 43.000 inwerkuren bespaard en maar liefst € 450.000 meer rendement gerealiseerd. Alleen al door Apprendo, en dan zijn we nog maar net begonnen met implementeren bij klanten. Dat is toch prachtig? Ja, wat mij betreft staan we aan het begin van een horeca-revolutie. En die kunnen we wel gebruiken met z’n allen.’
meer informatie: www.apprendo.nl
[caption id=”attachment_211857” align=”alignnone” width=”303”] Apprendo-oprichter Marnix Grift (l) en Roselie van der Valk - Managing director VAPIANO Nederland (r)[/caption]
 
||Apprendo-oprichter Marnix Grift (l) en Roselie van der Valk - Managing director VAPIANO Nederland (r)
||Apprendo-oprichter Marnix Grift (l) en Roselie van der Valk - Managing director VAPIANO Nederland (r)