Ambachtelijk bereide verse friet wordt steeds populairder

Restaurant
Martin Houwen van Horecafrites.nl & het award winnende ‘t Gooisch Friethuys levert de lekkerste verse frites aan diverse restaurants en eetcafés Martin ziet dat steeds meer horeca ondernemers overstappen op verse, ambachtelijke friet.
Waar de aardappels tot voor kort massaal door een schrapmachine van de schil werden ontdaan, zien we nu de frietaardappels met schil en al door de frietsnijder gaan.’ Dat heeft z’n voordelen. ‘In de aardappelschil zit veel smaak. Een frietje in de schil smaakt voller en zoeter. Ook is een frietje in de schil gezonder; het bevat meer vezels, vitamine C en kalium.’

Friet is het meest gevraagde bijgerecht in de horeca; een uitgelezen kans om onderscheidend te zijn ten opzichte van je collega’s. Een goed gebakken frietje met een volle aardappelsmaak, ambachtelijke uitstraling én gezonde eigenschappen maakt het verschil. En het belangrijkste, uw gast is er gek op.
VRIENDELIJKE TARIEVEN; Horecafrites.nl levert de verse frites tegen gunstige tatieven zodat de horeca ondernemer profiteert. Wij gunnen u het gemak, de marge en de kwaliteit.
Kijk voor meer informatie of een proefpakket op www.horecafrites.nl