Afbeelding

MIJLPAAL: FAMILIEBEDRIJF EDEN HOTELS 75 JAAR

Hotel
JUBILEUMARRANGEMENTEN, SWINGENDE SONGS & WINACTIES
Vandaag is het precies 75 jaar geleden dat de familie Dijkstra de eerste stappen in het horecavak zette. Wat toen begon met een café in Tzummarum is uitgegroeid tot een hotelbedrijf van formaat. De veertien Eden Hotels in stadscentra door heel Nederland zijn met recht in feeststemming en nodigen iedereen uit om mee te komen genieten. Met jubileumarrangementen – uiteraard inclusief bubbels – een speciale playlist waarmee je met 75 jaar aan swingende songs op een muzikale reis door de tijd wordt meegenomen en mooie winacties wordt deze mijlpaal heel 2022 gevierd. Het thuisgevoel waar Eden Hotels zo bekend om staat, is uiteraard ook in dit jubileumjaar volop te ervaren. Gastvrijheid zit de Dijkstra’s tenslotte in het bloed, al drie generaties lang.
Gouden greep In 1947 werd de familie Dijkstra een horecafamilie, een gouden greep want al snel bleek het vak hen op het lijf geschreven. Dertig jaar later, in 1977, krijgen ze het Eden Hotel in Amsterdam in handen. Het is deze aankoop waar de huidige hotelgroep haar naam aan te danken heeft. Wie nu, in 2022, bij Eden Hotels overnacht wordt zo mogelijk nog meer in de watten gelegd dan normaal. Arrangementen voorzien van alle mogelijke extra’s, feestelijke verrassingen tijdens het verblijf en de kans om nog veel meer moois te winnen – van upgrades en diners tot overnachtingen.
Zonder muziek is er geen feestje, hier weet Eden Hotels als geen ander op in te spelen. Een feestelijke Spotify lijst met een reis door de afgelopen 75 jaar aan songs, de Obsidian luisterbar en een eigen Eden House Band met muzikale getalenteerde medewerkers. Alle Eden Essentials gaan zorgen voor een onvergetelijk 75-jarig bestaan.
Grote stappen Léon Dijkstra, tegenwoordig lid van de Raad van Commissarissen van Eden Hotels, blikt op dit memorabele moment terug én vooruit: “Bij Eden gaat gastvrijheid veel verder dan een warm hart voor de gasten. We zijn een familiebedrijf en onze medewerkers zijn allemaal onderdeel van die familie. Het familiegevoel zal dit jaar bijdragen aan het samen vieren van een mooi en welverdiend feestje. Samen hebben we heel wat bijzondere en spannende tijden meegemaakt. De aankoop van het Savoy in Rotterdam bijvoorbeeld. Dat was ons eerste hotel buiten Amsterdam en het moment waarop we een ons een groep gingen noemen. Ook de overname van Hampshire en de recente samenwerking met KSL Capital Partners en aanstelling van onze nieuwe CEO Billy Skelli-Cohen waren en zijn grote stappen. Ik denk dat het geheim van ons succes schuilt in de langetermijnvisie. We blijven ons altijd ontwikkelen en daarom ben ik ervan overtuigd dat we over 25 jaar ons 100e jubileum vieren!”