Afbeelding
Serve-horeca veiling-troostwijk-Horeca Magazine

Horeca apparatuur Hilversumse verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Hotel
Het Hilversumse verhuurbedrijf Servé is al vele jaren een begrip. Door het faillissement van de dochteronderneming Servé Rental & Events is het besluit genomen de roerende goederen van het bedrijf te verkopen.
Het bedrijf werd meer dan een kwart eeuw geleden opgericht en groeide uit tot een van de grootste bedrijven in Nederland als het gaat om de verhuur van horeca apparatuur, meubilair, serviesgoed en aankleding van grote evenementen.
Na de veilingen met servies, de bestek sorteer-, reinigings- en verpakkingsmachines en de intellectuele eigendomsrechten wordt nu alle horeca apparatuur van Servé via het online platform van Troostwijk Auctions geveild.
In deze online veiling kan geboden worden op o.a.: Rational combisteamers, vaatwasser, koffiemachines, warmhoudkasten, barkoelingen, koelvitrines, koelkasten, vriezers, frituur units, bakplaten, etc.
De online veiling sluit op maandag 19 april 2021.
Voor meer informatie over deze veiling kijk op de website van Troostwijk Voor deze en andere berichten op horecamagazine kijk op de bedrijfspagina van Troostwijk