Afbeelding
Inntel Hotels Den Haag Marina Beach 1

Inntel Hotels Den Haag Marina beach is open!

Hotel
Direct aan het Noorderstrand ligt het dertien verdiepingen tellende Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. Dit gloednieuwe strandhotel met het thema strand & haven beschikt over 226 luxe hotelkamers, Bar & Brasserie Willem I, Spa Flow en Meetings & Events zalen. Het hotel is een eyecatcher aan de kust.
Overnachten aan het strand Inntel Hotels Den Haag Marina Beach ligt direct aan het strand. De luxe kamers hebben uitzicht over de Noordzee, het Noorderstrand en de skyline van Den Haag. Staren naar de zee is vanuit dit hotel heel bijzonder, dankzij het glazen exterieur. Hierdoor beschikken alle kamers over ramen van vloer tot plafond waardoor er een uniek panoramisch uitzicht ontstaat. De Spa – en Wellness kamers zijn uitgerust met de inmiddels iconische ronde bubbelbaden in de kamer en/of een privé sauna.

Bar & Brasserie Willem I Bar & Brasserie Willem I is de plek om te ontbijten, lunchen en dineren en beschikt over een ruim buitenterras met lounge. De naam refereert aan de aankomst van (destijds prins) Koning Willem I in 1813. Voor bijzondere gelegenheden is een deel van de Bar & Brasserie exclusief te reserveren, genaamd de ‘Captain’s Corner’. In het interieur zijn allerlei verwijzingen naar het thema te ontdekken. Verlichting uit surfplanken, een portret van Koning Willem I, allerlei zeedieren en de golvende zee in het plafond.
Spa Flow Op de bovenste etage ligt wellness club Spa Flow. De infinity pool biedt een wijds uitzicht over de zee. De serene sfeer van de Nederlandse kust maakt dit de locatie voor ultieme ontspanning. Spa Flow beschikt naast een zwembad ook over een panorama sauna, Turks stoombad, relaxruimte en een buitenterras. De wellness ervaring is uit te breiden met diverse massages en schoonheidsbehandelingen.
Design & exterieur Alle hotels uit de hotelgroep vertellen het verhaal van de omgeving. Bij Inntel Hotels Den Haag Marina Beach  is gekozen voor strand(sporten) en de haven. De inspiratie voor het exterieur zijn de wisselende profielen van zeilboten. In de kamers komen thema’s als visserij, beachvolleybal en de geschiedenis van de stad Scheveningen aan bod.
Meetings & Events Inntel Hotels Den Haag Marina Beach is de locatie om zowel binnen- als buitenactiviteiten te combineren. Het hotel beschikt over 2 vaste Meetings & Events zalen op de begane grond: The Port & Captain’s Corner. De 3e zaal bevindt zich op de bovenste etage. Een vergadering in de ochtend en teambuilingsmiddag op het strand? Dankzij de samenwerkingen met verschillende partners in de regio worden veelzijdige programma’s op maat ontworpen.
Over Inntel Hotels Inntel Hotels is een Nederlandse hotelgroep met zeven hotels op toplocaties in de grote steden. Het bedrijf is snel groeiend met nog een nieuw hotel in Amsterdam in aanbouw. De luxe professionele 4* - en 5* design hotels, hebben ieder een originele identiteit en een focus op wellness. Zo heeft elk hotel een eigen wellness centrum en kamertypes met whirlpool en/of privé sauna. Gasten van Inntel Hotels kunnen rekenen op oprechte persoonlijke aandacht en een uitstekende service. Een overnachting wordt een onvergetelijke ervaring.