|
| |

NL Soja Stem op ons!

Horeca Algemeen

In de afgelopen weken hebben wij met NL Soja op de Biologische Noordermarkt te Amsterdam vele gesprekken mogen voeren met kritische en enthousiaste consumenten.

De afstand tot het product soja is opvallend, maar ook logisch. Veel consumenten geven aan, dat op het moment dat zij peulvruchten gebruiken, zij de sojaboon buiten beschouwing laten, vanwege de bekende discussies over het regenwoud / de Amazone, GMO, transportafstand, gebruik van Glyphosate, relatie tot de bio-industrie, etc.

Op het moment dat wij duidelijk maken dat onze gedroogde sojabonen biologisch in Nederland zijn geteeld uit non-GMO zaad en dat wij met NL Soja  focussen op de directe menselijke consumptie van gedroogde sojabonen / afgeleide soja producten, ontstaat enthousiasme.

Dit is ook de reden dat wij met NL soja meedoen met de verkiezing ‘biologisch product van het jaar 2023’. Het is een uitgelezen kans om de gedroogde sojabonen van NL Soja in de etalage te zetten bij consumenten, winkels, horeca, (kleine) fabrikanten en overige verkooppunten.


Mogen wij uw stem? Ga naar https://www.bioproductvanhetjaar.nl/
|