Afbeelding

NL Soja nodigt u uit tussen haar Nederlandse sojabonen

Horeca Algemeen
Speciaal voor (toekomstige) consumenten van gedroogde sojabonen – en uiteraard ook voor andere geïnteresseerden – organiseert NL Soja BV op zaterdag 13 augustus as. een velddag op een van haar percelen sojabonen. Op deze velddag kunt u kennismaken met de initiatiefnemers (Evert Jan Daling en Bas Daling) en kunt u een kijkje nemen hoe onze sojabonen groeien en ontwikkelen.
NL Soja BV is in 2022 gestart met de teelt in Nederland van biologische sojabonen voor de Nederlandse consument. De gedroogde sojabonen zijn vanaf medio oktober 2022 te bestellen via de website. Door in Nederland sojabonen te telen voor de humane consumptie en door direct te leveren aan Nederlandse consumenten, wordt door NL Soja BV een eerlijk en transparant product op de markt gebracht. Informatie kunt u lezen op www.nl-soja.nl.
Bent u (toekomstig) consument van gedroogde sojabonen of bent u geïnteresseerd in wat NL Soja te bieden heeft, dan bent zaterdag 13 augustus van 10:00 – 14:00 uur van harte welkom aan de Lindeweg te Emmeloord (kruising Marknesserweg – Lindeweg, na 850 meter aan de rechterkant).