Afbeelding
b&b-hotel-hotels-restaurant-nederland

NEDERLAND VERWELKOMT NIEUWE HOTELGROEP

Horeca Algemeen

B&B HOTELS opent eerste hotel in Nederland op 21 juni 2021

De toonaangevende budget hotelgroep B&B HOTELS heeft per 17 juni 2021 de exploitatie van een bestaand hotel in Zaandam, nabij Amsterdam, overgenomen. Het hotel opent haar deuren voor gasten op 21 juni 2021. B&B Hotel Amsterdam-Zaandam is de eerste Nederlandse locatie van de groep en laat daarmee het porfolio van B&B HOTELS groeien naar in totaal 13 landen. De overname vindt plaats tijdens de lopende exploitatie en alle medewerkers van het hotel worden overgenomen door B&B HOTELS. In de loop van het jaar zullen de renovatie- en moderniseringswerkzaamheden beginnen om de 93 een- en tweepersoonskamers aan te passen aan de hoge kwaliteitsstandaard en moderne uitstraling van B&B HOTELS.

Faciliteiten en groeiambities Kamers kunnen geboekt worden vanaf €53 per nacht. Een buffetvormig ontbijt is boekbaar voor de hotelgasten en ook honden zijn tegen een kleine meerprijs welkom in het B&B Hotel Amsterdam-Zaandam. Autoreizigers profiteren van de 56 parkeerplaatsen direct voor de deur van het hotel. Voor de kleine trek en dorst is er drank- en snackverkoop in het hotel. Max C. Luscher, CEO Midden- en Noord-Europa van B&B HOTELS, over de uitbreiding naar Nederland: “Als populaire bestemming voor toeristen biedt Nederland veel potentie, zeker voor een budgetproduct als B&B HOTELS. Daarom is het een groot genoegen dat we eindelijk het eerste B&B-hotel in ons buurland kunnen openen en gasten onze hoge standaard van een goedkope overnachting kunnen bieden. Naast de overname van het hotel in Amsterdam-Zaandam plannen we verdere toekomstige openingen in Nederland.”
Over B&B HOTELS De budget hotelgroep B&B HOTELS is momenteel vertegenwoordigd met 540 hotels in dertien landen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, België, Brazilië, en nu ook Nederland. Centraal gelegen in de stad of gunstig gelegen aan de rand van de stad - alle B&B hotels worden gekenmerkt door de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en de moderne faciliteiten. Gasten maken gratis gebruik van de high-speed WLAN en parkeren voor het hotel is op veel locaties gratis. Alle B&B hotels zijn uitgerust met een uitgebreid hygiëneconcept welke is ontwikkeld door B&B HOTELS met de onafhankelijke laboratoriumdienstverlener SGS Analytics. Door de gratis annulering op de dag van aankomst maakt B&B HOTELS een allround flexibele en veilige reiservaring mogelijk.
Zie www.hotelbb.com voor meer informatie.