Afbeelding
groen terras-terras inrichting-bomen-intraplant

Jaarrond een GROEN terras

Horeca Algemeen
Een goedlopend terras vraagt om een professionele aanpak en een verzorgde, uitnodigende look & feel. Planten en bomen kunnen de uitstraling van jouw bedrijf perfect benadrukken. Ook kun je met bomen een afscheiding, een schaduwplek of looppaden of -richtingen aangeven en creëren.
Bij het plaatsen van bomen op het terras is het belangrijk met een aantal zaken rekening te houden. Wat betreft het aantal bomen nemen wij als uitgangspunt de volgende rekensom;
  • Bomen tot twee meter hoog; 3 a 4 stuks per 100m2 oppervlakte
  • Middelgrote bomen vanaf twee meter hoog; 2 a 3 stuks per 100m2
Wat betreft het soort bomen geldt in het algemeen; hoe verder van het strand hoe meer keus! In verband met het zilt op het strand worden bomen over het algemeen al binnen enkele maanden aangetast. Wij helpen je graag met het opstellen van een ‘bomenplan’.
In de stad of in het binnenland kunnen bomen het gehele seizoen, van april tot oktober, mits goede verzorging niet ontbreekt, op het terras blijven staan. Echter, wanneer je bomen op het strand het gehele seizoen mooi en groen wilt hebben en houden dan dienen zij minimaal éénmaal gewisseld te worden. Om deze reden adviseren wij om te kiezen voor huur.
Volledige ontzorging wat betreft het aanschaffen, plaatsen, wisselen en ophalen maar ook van het schoonmaken, snoeien, bemesten en overwinteren nemen wij voor onze rekening. Je enige kopzorg is het geven van water! Bijkomend voordeel is dat Intraplant de bomen verhuurt inclusief steigerhouten omzetbakken, verkrijgbaar in alle RAL kleuren.
Voor meer informatie: www.intraplant.nl