|
| Shinewines-nieuwwijnmerk-drank-horeca|wijnmerk-shineswine-horeca-drank

Lancering van een nieuw avontuurlijk wijnmerk ‘’SHINEWINES’’

Horeca Algemeen

SHINEWINES is verheugd om de landelijke lancering aan te kondigen van hun nieuwste wijnen, SHINEWINES Vineyard gevestigd in de Mosel Valley, komt eerst uit met twee luxe en interessant te drinken wijnen, ROTLING een verleidelijke wijn cool te serveren op zonnige dagen en is een echte HIT in Duitsland. Met daarbij onze overheerlijke frisse en fruitige SECCO bubbels. Onze wijnen zijn gemaakt om perfect te combineren met de avonturen van het leven.
ROTLING is een fruitige wijn van een heerlijk mix aan druivensoorten, de ROTLING wordt als enige wijn gemaakt met rode en witte druiven. Laag in alcohol met 9%, maar nog net zo lekker! De verfrissende ROTLING heeft de smaak van kersen, framboos en aardbei – verleidelijk voor een zomerse picknick of een dagje op of aan het water. Ook geweldig om samen te mixen met onze SECCO.
De moderne en chique bruisende SECCO heeft een heerlijke fruitige smaak door witte druiven en heeft een ongekende frisheid. Droog en rond, past goed bij een pasta-avond of op een feestje met familie en vrienden.

Perfect gemaakt door de vijfde generatie wijnmaakster Stefanie Pellio, al onze wijnen worden met liefde en met zorg geproduceerd. Hierdoor zet zij 60 jaar geschiedenis van de wijngaard voort met het leveren van topkwaliteit wijnen.
“We hebben het geluk om samen te mogen werken met een geweldige wijnmaakster met een groot scala aan verschillende druivensoorten en met SHINEWINES genieten we van de uitdaging om heerlijke verleidelijke wijnen te maken en te brengen. Samen met de ROTLING en SECCO, noemen we dit onze SHINE-wijnen, perfecte wijnen om de middag en of avond met je vrienden en familie door te brengen, we vertrouwen erop dat onze afnemers dat ook zullen doen.”
Ook worden er in de komende maanden verschillende wijnen aan de collectie toegevoegd.
Voor meer informatie over SHINEWINES, inclusief waar je het kunt kopen in welke slijterijen of restaurant bij jou in de buurt, bezoek je www.drinkshinewines.com.
We zoeken zeker nog meer locaties dus ben jij een speciaalzaak of een restaurant, we helpen je graag!
Over SHINEWINES & SECCO SHINEWINES is opgericht in 2020 en produceert en levert nieuwe frisse en luxe wijnen die trendy zijn. Ons doel is de wijnen geschikt te maken voor iedereen, druiven met een speels karakter en met verschillende soorten rood en wit. ROTLING is onze parel. SHINEWINES zijn de enige wijnen die zo natuurlijk mogelijk gemaakt worden aan de Mosel (Duitsland). Een verfrissend alternatief voor een heerlijk drankje. Onweerstaanbaar lekker!
Website Shinewines

|