De Bloot voor Brood kalender

Horeca Algemeen

De horeca zit in zwaar weer, door de maatregelen als gevolg van het coronavirus. Het Bloot voor Brood initiatief creëert op een leuke, creatieve maar vooral ook verleidelijke manier meer aandacht voor de situatie in de horecasector. De verkoop van de kalenders en de extra sponsorgelden zorgen voor een (kerst)extraatje.


Horeca professionals; chefs, ondernemers, bartenders en bediening gaan letterlijk en figuurlijk ’bloot voor brood’ op de foto. Van deze foto’s is een prachtige kalender met een verleidelijk randje gemaakt. De opbrengsten van de verkoop (minus druk- en verzendkosten) aangevuld met sponsorgelden vormen samen de opbrengsten pot. Deze pot wordt verdeeld onder 162 horecazaken die zich hiervoor kunnen aanmelden. De eerste twaalf plekken zijn natuurlijk al bezet met onze helden!

Voor wie is de opbrengst? De opbrengst van de kalenderverkoop (minus druk- en verzendkosten) vormt samen met de opbrengst van het sponsorgeld de totale pot. Deze pot wordt verdeeld onder 162 horecazaken die zich hiervoor kunnen aanmelden. De eerste twaalf plekken zijn natuurlijk al bezet met onze helden!
mijn horeca zaak aanmelden aanmelden

Steun de horeca en bestel de kalender. De foto’s zijn gemaakt en de kalender ligt bij de drukker. Schrijf je in en bemachtig zo deze bijzondere kalender voor 2021
Kalender kopen