Horeca Expo Gent Dag 4: Inspiration & innovation

Catering
Vlam legde vandaag 4 chefs van Jong Keukengeweld het vuur aan de schenen met een heuse uitdaging. Hoe creatief springen zij om met varkensvlees van snuit tot staart om de strijd tegen food waste aan te gaan?
Op Chef’s Place stonden dan weer een paar interessante Masterclasses op de agenda met o.a. Nicolas Decloedt van humus x hortense en “de wereld van saké” door Oh! My Saké.
We blikken graag samen terug op de highlights van de dag.

Morgen op het programma

Bocuse d’Or Commis Challenge 2019 -2021

De Competition & Demonstration Kitchen zal morgen opnieuw afgeladen vol zitten voor de Bocuse d’Or Commis Challenge. Wie wordt de commis van Lode De Roover is dé hamvraag van de dag!
Competition & Demonstration Kitchen, 10u30 - 16u00.

Grootkeukencolloquium - save the planet

Hoe kunnen cateraars hun steentje bijdragen in de klimaatproblematiek?
In de marge van Horeca Expo 2019, waar duurzaamheid centraal staat, wordt er op dit congres vanuit de praktijk concrete tips en tricks meegegeven om zowel voor het klimaat als voor de klant stappen in de goeie richting te zetten.
Flex seminarieruimte, 9u00 - 12u00.

Sustainability in hospitality

Hoe goed scoort de Foodservice en de hotelsector in het bijzonder op duurzaamheidsvlak? Waar kan/moet het beter? Hoe pak je dat aan? Tijdens dit colloquium worden de resultaten gepresenteerd van het onderzoek door Foodservice Community i.s.m. Artesis Plantijn Hogeschool.
Flex seminarieruimte, 9u00 - 14u00.