Vandaag hing er een spannende sterrenkoorts in de lucht. Michelin reikte tijdens deze 2de dag van Horeca Expo naar jaarlijkse gewoonte de sterren uit. Ook in de Competition & Demonstration Kitchen was de spanning te snijden. Abel Demeestere en commis Laurence De Smet van het National Junior Culinary Team wonnen de Jong Talent Trophée Auguste Escoffier Benelux. De titel van Viskok van het Jaar ging dan weer naar Jan Audenaert van Restaurant d’Oude Pastorie. Deze en vele andere hoogtepunten werden gebundeld in onderstaande compilatie.
Morgen op het programma
Competition & Demonstration Kitchen
Beste Grootkeukenkok van België 2019 - 2020, Vereniging van Grootkeukenkoks, 10u30 - 14u00.
Kazen van bij ons: een must op jouw menukaart, Vlam, 15u30 - 16u30.
Coffee & Tea Academy
Klimaatneutrale koffie is een stap in de goede richting, maar wat is klimaatneutrale koffie?, Frederik Noben - The Java Company, 11u30 - 12u30.
Strijd mee tegen voedselverspilling, Gilles Mahy - Too Good To Go, 13u00 - 14u00.
Thee of wijn bij gerechten?, Véronique Sanctobin - Sommelier T, 14u30 - 15u30.
Chocolade dranken inspiratie by Callebaut & Mona Lisa, Barista Jo De Bruyne - Philimonius Aalst, 16u00 - 17u00.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en om het mogelijk te maken content via social media te bekijken. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten op uw interesses. Deze cookies kunt u weigeren via de knop Cookie-instellingen aanpassen