Afbeelding
Biercheque-bierbrouwers

Biercheque is de cadeaukaart voor bierliefhebbers

café
Twee ondernemers, bierliefhebbers, vrienden en ook zwagers Erwin Schreudering en Henco Bunte uit Nijkerk zijn de gezichten achter Biercheque. Biercheque is een cadeaukaart die zowel digitaal als fysiek te verzilveren is voor de ultieme bierbeleving. De droom voor een onderneming was er al lange tijd, maar sinds januari 2020 is het er dan echt van gekomen en zijn ze dan officieel gestart met de organisatie en sinds mei 2020 is de kaart dan eindelijk te koop.
Inmiddels zijn er al meerdere samenwerkingen tot stand gekomen met diverse inleverpunten en verkooppunten.De mannen reizen het hele land door op zoek naar de mooiste en leukste plekken om de Biercheque te kunnen inwisselen.
Waarom de Biercheque? De Biercheque is eigenlijk ontstaan uit het feit dat je vaak niet weet wat je iemand cadeau moet geven of moet vragen als cadeau voor een verjaardag of een ander bijzonder moment. Welk bier is de favoriet van hem of haar? Vraag je bier dan ontvang je vaak net niet dat biertje wat jij zo lekker vind of die je al eens gedronken hebt.
Daar moest een oplossing voor komen en die was er nog niet in de vorm van een cadeaukaart, aldus de twee eigenaren. ‘Niets is leuker dan zelf op zoek te gaan naar de voor jou ultieme beleving van Bier’. Die beleving is voor iedereen anders. Ontdek de verhalen en de passie achter de bieren.
Heb jij een onderneming en wil je graag meer weten over een mogelijke samenwerking? Stuur gerust een mailtje naar info@biercheque.nl
Ga naar www.biercheque.nl voor meer informatie!