Afbeelding

Mark the moment

BCBG Magazine

Fourchette geeft je de gave om de tijd stil te zetten. Met dit goud-gele bier in de hand, wordt elk moment er eentje om te koesteren. Fourchette is heel toegankelijk, maar ook verrassend. Het is dan ook een levend bier, waarvan de smaken blijven evolueren.


TEGENGESTELDEN IN EEN SUBLIEM EVENWICHT

Met een Fourchette in de hand wordt het gewone uitzonderlijk. Elk moment blijft duren in een hogere staat van waardevolle balans. In die harmonie trekken tegengestelden elkaar niet alleen aan, ze verheffen elkaar tot een subliem evenwicht. Koester het moment, maak het volledig van jou. Mark the moment.

HET BANALE EN ALLEDAAGSE VERDAMPT

Fourchette is een bier dat je niet gewoon proeft, maar echt belééft. In dit tijdloze ogenblik heerst perfecte harmonie. Er zijn geen tegengestelden, en niets is onverenigbaar.

Fourchette straalt luxe uit, zonder pretentie. Het bier doet aan tripel denken, maar vouwt z’n smaken bijzonder toegankelijk en spontaan voor je open. Het is zacht en straf tegelijk. Fourchette is een weloverwogen keuze die altijd de juiste is. En de bijzonderste.

INGREDIËNTEN IN PERFECTE HARMONIE

Fourchette ontspringt waar twee passies samenkomen: de verfijnde smaak van topchefs en de kennis van zes generaties meesterbrouwers.

Fourchette is een levend bier, gemaakt van de beste grondstoffen: mout, tarwe, hop, wort, … Door het proces van hoge gisting en nagisting op de fles, cree¨ren we een fluwelen balans tussen zacht bitter en aangenaam verfrissend.

Wat is nu precies een ‘levend bier’? Wanneer we Fourchette bottelen, voegen we nog wat verse gist en suiker toe. Zo kan het bier nagisten in de fles, waardoor de smaak blijft evolueren en er nog meer aroma’s vrijkomen.

Om Fourchette te brouwen, gebruiken we onze eigen gistcultuur. Als geen ander beheersen we de kunst van hoge gisting, waarbij het suiker wordt omgezet in alcohol en koolzuur. Daarna is het tijd voor natuurlijke lagering: we laten het bier afkoelen tot O graden, waardoor de hoofdgist wordt afgebroken. De nagisting op fles of vat zorgt uiteindelijk voor een langdurige smaakevolutie.

DE WET VAN FOURCHETTE

Even tijd voor jezelf nemen na een werkdag, een momentje van luxe in het weekend, … Daar hoort een bier bij dat dat moment voor jezelf onderstreept. Als je jezelf een Fourchette uitschenkt, wordt het alledaagse bijzonder. Je hebt nu alle tijd van de wereld om indrukken, gedachten en zintuigen ten volle te beleven.

Klaar om Fourchette te proeven en te beleven?
Ontdek fourchette www.fourchette.com