Het nieuwe restaurant in het oude centrum van Utrecht heet MOJO Japanese Kitchen. Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand waar voorheen de bekende club Monza, een bioscoop en restaurant Sumo heeft gezeten. MOJO opent haar deuren na een ‘soft opening’ officieel vandaag op 1 juni 2022.

MOJO Japanese Kitchen is een Japans restaurant waar je voor een vaste menuprijs vanaf €32,95 onbeperkt kan genieten van 100+ gerechten. Bij MOJO denkt men niet aan een vreetschuur, maar aan affordable yet premium unlimited dining.

MOJO onderscheidt in het toegankelijke sushi segment door een focus op het leveren van de beste consumer experience d.m.v.:

– Het leveren van hoog kwaliteit eten en persoonlijke service
– Een divers menukaart met 100+ gerechten (incl. vis, vlees, vegetarische en gluten-vrije opties)
– Instagram-waardig interieur
– Continue investeren in digitale innovatie voor een betere en snellere bestelervaring en het inzetten van hippe robot collega’s

Naast Utrecht is MOJO ook te vinden in Amsterdam, Hilversum, Helmond, Tilburg en binnenkort in Eindhoven.

Voor meer informatie: www.mo-jo.eu/location/mojo-utrecht/

MOJO Japanese Kitchen is dagelijks geopend voor lunch 13:00 – 16:00 uur en diner 17:00 – 22:30 uur.

Het iconische pand heeft in het verleden verschillende transformaties ondergaan en velen Utrechters onvergetelijke ervaringen meegegeven. Zo hadden we onlangs gasten en hun kinderen over de vloer die precies 30 jaar geleden hun eerste date in hetzelfde pand hadden gehad. Het pand is echter, nadat restaurant Sumo is vertrokken, volledig leeg gestript en jaren achter gesloten deuren gehouden. Wij hebben het pand tijdens de corona crisis opnieuw leven ingeblazen met Japanse design invloeden, terwijl we tegelijkertijd de klassieke en karakteristieke elementen van het pand hebben behouden.