visco-visleverancier-Bestelbusjes

Visco blijft assortiment uitbreiden:
Visgroothandel Visco, gevestigd in Urk en Raamsdonkveer, staat al jaren bekend als de totaalleverancier van visproducten voor de Aziatische keuken. De laatste jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid en wordt ook de Europese keuken bediend.

De verdere verbreding van het assortiment is een logische stap in de ontwikkeling die het bedrijf al meemaakt vanaf 2009. Het in 1978 opgestarte visverwerkingsbedrijf op Urk besloot om zich te specialiseren in het leveren van vis aan de horeca. Eerst vooral de vis die in Nederland werd aangevoerd, maar met de introductie van het eigen merk UMAI in 2013 richtte Visco zich ook op de import vanuit de hele wereld. Rechtstreekse contacten met de producent om zo garant te kunnen staan voor een kwaliteitsproduct. Producten als tonijn, zalm en garnalen komen wekelijks binnen. Verse, diepgevroren en gerookte visproducten. Ook de levering van producten als sauzen, kruiden en rijst maken Visco tot de totaalleverancier en het bedrijf staat bekend als dé sushispecialist. Met eigen vervoer worden vrijwel dagelijks de klanten in Nederland en Vlaanderen bediend.

Met de vestiging in Raamsdonkveer richt Visco zich nu ook op de Europese keuken met de mediterrane keuken als specialiteit. Noordzeevis, garnalen, zalm en squidtubes worden dagelijks geleverd in een groot gedeelte van het land. ,,We kunnen op deze manier ons volume vergroten, ons assortiment uitbreiden en efficiënter werken qua logistiek”, aldus Cornelis Nentjes, directeur van Visco.

Kwaliteitseisen
Om aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit en hygiëne te kunnen voldoen die in de horeca vereist is, wordt gewerkt in moderne verwerkingsruimtes en koel- en vriesruimtes volgens de standaarden van FSSC 22000.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe wij u van dienst kunnen of vraag de uitgebreide catalogus aan. www.visco-urk.nl

visco-logo