Eindelijk! Apprendo Horeca lanceert alles-in-1 oplossing

Restaurant
Startup Apprendo Horeca heeft een unieke alles-in-1 app gelanceerd, die essentiële processen voor horecaondernemers met elkaar verbindt: inwerken, opleiding, taakafhandeling, communicatie en procesbewaking. De handige app is hét antwoord op terugkerende uitdagingen waar elke horecaondernemer – al dan niet dagelijks – mee te maken heeft.
Complete oplossing voor horecaondernemers De app is een slim, uitgebreid alternatief – bedacht door horecaondernemers, voor horecaondernemers – voor allerhande andere (losse) apps met bijbehorende afwijkende contracten en/of voorwaarden. Ook rondslingerende papieren checklists zoals opstartlijsten, afsluitlijsten, schoonmaaklijsten en HACCP-lijsten zijn met Apprendo Horeca voortaan verleden tijd.
24/7 in control over je horecazaak Alles is digitaal beschikbaar, zo weet je als horecaondernemer of bedrijfsleider – nog voordat je je zaak binnenloopt – precies wat er al gebeurd is, door wie het is opgepakt en wat er nog gedaan moet worden. Of wie wel even een goed gesprek kan gebruiken.
Eenvoudig & flexibel inzetbaar Ook het inwerken, opleiden van en communiceren met je personeel is volledig geïntegreerd in deze aantrekkelijk geprijsde horeca-oplossing. De abonnementen van Apprendo zijn overigens flexibel en maandelijks opzegbaar. En heb je een seizoensgebonden bedrijf? Dan betaal je alleen voor de maanden dat je Apprendo inzet.
Alles-in-één Het handige platform wordt op locatie – toegespitst op je bedrijf – ingeregeld, ze gaan pas weg als jij tevreden bent. Apprendo biedt verschillende autorisatieniveaus en wordt continu uitgebreid met meer trainingen, kennisquizzen en tools. De app is na implementatie tevens kosteloos eenvoudig verder naar wens te customizen door het uploaden van eigen documentatie, instructievideo’s, seizoensmenu’s et cetera.
Wat je krijgt met Apprendo Horeca:
  • Onbeperkt toegang tot horeca videotrainingen & toetsing
  • Onbeperkt toegang tot checklists (opstartlijsten, afsluitlijsten, schoonmaaklijsten etc.)
  • Handige berichtenfunctie
  • Overzichtelijk dashboard
  • Online roostering & urenregistratie*
  • Digitale HACCP-lijsten & rapportage*
  • Digitaal voorraadbeheer*
*uitrol 2020
Enorme kostenbesparing Een gebruiksvriendelijke tool die bijna alle wensen van horecaondernemers lijkt te tackelen, voor een vaste lage prijs per medewerker, per maand. Apprendo Horeca is een vooral uitkomst voor horecabedrijven met personeel en horecamanagers die effectiever, efficiënter en kwalitatiever willen werken. Mooie bijkomstigheid: het bespaart je zeeën van tijd, geld, terugkerende vragen en (inwerk)stress. 
Tijdelijke actie Voor wie de advertentie van Apprendo Horeca in ons magazine heeft gemist: Apprendo Horeca heeft een tijdelijke aanbieding om horecaondernemers tijdens deze enorme crisis tegemoet te komen. Wie zich voor 30 juni 2020 aanmeldt, kan Apprendo – vanaf het moment dat je weer opengaat – 60 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen. Aanmelden of een demo aanvragen kan via contact@apprendo.nl.
Ga voor referenties en meer informatie over deze veelbelovende startup naar www.apprendo.nl.