Afbeelding
Sticky-Toffee-Pudding-glutenvrij-derofoods

Nieuw: Sticky Toffee Pudding Glutenvrij

Hotel
Afgelopen jaren hebben wij met succes verschillende glutenvrije producten geïntroduceerd. De reacties zijn enorm enthousiast en de vraag naar glutenvrije producten blijft groeien. Daarom voegen we nu een geweldig nieuw product toe aan ons glutenvrije assortiment: de Sticky Toffee Pudding!
Anders dan je door de naam misschien zou verwachten, is het geen pudding zoals we die in Nederland kennen, maar een traditionele Engelse cake. Deze Engelse klassieker is een sponge cake met dadels en een vleugje vanille. De Sticky Toffee Pudding wordt warm geserveerd, overgoten met (warme) karamelsaus. De dadelcake wordt hierdoor ongelofelijk smeuïg en onweerstaanbaar! Heerlijk bij de koffie of als dessert, bijvoorbeeld geserveerd met slagroom of een bolletje vanille-ijs.
Naast de Sticky Toffee Pudding bestaat ons glutenvrije assortiment uit een VEGAN Orange Brownie en vier glutenvrije taarten. Ten eerste is er voor een glutenvrij alternatief gekozen van onze meest populaire taart, de New York Baked Cheesecake. Een romige, gebakken glutenvrije New York Cheesecake, niet te onderscheiden van een gewone New York Cheesecake. Voor de bodem is gebruik gemaakt van een crunchy granola, dit combineert perfect met de romige cheesecake. Daarnaast is er een smeuïge glutenvrije Pecantaart. Hierin wordt de populaire combinatie gemaakt van een zoete sticky siroopvulling, rijkelijk getopt met knapperige pecannoten. Voor de chocolade en karamel liefhebbers hebben we gekozen voor een glutenvrije Billionaires Cheesecake. Een heerlijke karamel cheesecake, getopt met een chocolade Ganache en Honeycomb. Een ware traktatie! Tot slot is er nog de VEGAN Cherry Bakewell Taart, een typisch Engelse taart met lagen van kersencompote en frangipane.  De compleet verschillende smaken zorgen ervoor dat iedereen zelf zijn favoriet kan kiezen.
Al onze (glutenvrije) producten worden zorgvuldig geselecteerd volgens een belangrijke voorwaarde: de producten moeten écht lekker zijn, voor iedereen!
Wil je graag monsters ontvangen om de Sticky Toffee Pudding of een van onze andere heerlijke producten te testen, neem dan contact met ons op!
Dero Foods 0183-500373 info@derofoods.nl www.derofoods.nl