|
| Oma-Bobs-Bitterbal-Rundvlees-horecatoeleverancier|Oma-Bobs-productie-bitterballen

Oma Bobs: de lekkerste ambachtelijke bitterballen en croquetten, speciaal voor de horeca

café
Oma Bobs is producent en totaalleverancier van een breed assortiment ambachtelijke snacks. Het assortiment van Oma Bobs bestaat uit bitterballen, croquetten, mini-croquetten, bites en snacks zoals Bekbrandertjes, Kaasrolletjes en Mini-frikandellen.
Ambachtelijke bereiding Bij Oma bobs werken chef-koks. Zij zorgen voor producten van hoge kwaliteit. Om dit te bereiken worden zo veel mogelijk verse producten gebruikt. Geen smaakversterkers maar verse bundels met groenten, verse kruiden en verse specerijen om echte smaak te maken. En gewoon roeren met de hand, net zoals vroeger. Deze ambachtelijke bereiding zorgt voor een optimale smaak.
Smaak is nummer 1 Bij Oma Bobs is smaak nummer 1. Dat is de belangrijkste reden dat overal in de horeca wordt gekozen voor Oma Bobs. Klanten vragen erom. Oma Bobs ondersteunt lokale leveranciers door haar producten zo veel als mogelijk vanuit de regio te betrekken. Zo wordt vlees voor een belangrijk deel in het Groene Hart ingekocht. Voor de Vleesvrije producten worden ingrediënten eveneens deels vanuit het Groene Hart betrokken. Op die manier draagt Oma Bobs haar steentje bij aan de bescherming van onze leefomgeving.
Met de tijd mee met Vleesvrije producten Het assortiment van Oma Bobs is breed. Naast de producten met kippen- en rundvlees, heeft Oma Bobs een breed assortiment Vleesvrije producten. Onze Vleesvrije bitterballen en croquetten zijn ambachtelijk bereid, zonder vlees, geschikt voor veganisten en erg lekker. Want bij Oma Bobs is smaak nummer 1! Laat u verrassen door de volle en verfijnde smaak van dit Vleesvrije product.

Exclusief voor de horeca: ook voor take-away en delivery Oma Bobs levert uitsluitend aan de Horeca. Vanuit onze locatie in Aalsmeer bezorgen wij rechtstreeks bij onze klanten in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Haarlem. De vers ingevroren producten komen uit ons grote vrieshuis en worden met onze vrieswagens rechtstreeks gedistribueerd. We ondersteunen de horeca ook met tal van marketing- en disposables producten om ook de take-away en delivery te ondersteunen.
Volledig assortiment voor iedere horecagelegenheid Oma Bobs levert aan iedere horecagelegenheid waar mensen zin hebben in de lekkerste snacks! Natuurlijk aan cafés, restaurants, hotels, cafetaria’s, strandpaviljoens en clubhuizen. Maar ook aan theaters, concertzalen, clubs en attractieparken. Kortom: overal waar mensen willen genieten van ambachtelijke kwaliteit.
www.omabobs.nl
|