Cosmeticafabrikant ontwikkelt slimme desinfectiedispenser

café
Het Covid-19 virus is wereldwijd nog lang niet onder controle. Gezondheid en veilig samenzijn is onlosmakelijk verbonden met desinfecteren. En dit zal nog jaren zo blijven. Om hieraan bij te dragen heeft het Nederlandse bedrijf Personal Care concepts, gespecialiseerd in de productie van huid- en haar verzorgende cosmetica, in samenwerking met KPN de Dutch Disinfection Dispenser met smart technology en eigen desinfectie ontwikkeld.
In maart 2020 werd de Nederlandse cosmeticafabrikant Personal Care concepts overstroomd met aanvragen om desinfectie. Directeur Martin Verheijden: “Voor mijn eigen personeel zocht ik een duurzaam en sterke dispenser die overal strategisch geplaatst kan worden om desinfecteren op elk moment mogelijk te maken. De beschikbare dispensers in de markt voldoen niet aan onze eisen. Daarom hebben we het heft in eigen hand genomen en een eigen dispenser ontwikkeld”, aldus Verheijden.
 
Het resultaat is de Dutch Disinfection Dispenser. Met elegant, modulair en duurzaam design. De in eigen laboratorium ontwikkelde desinfectie receptuur is van premium kwaliteit en desinfecteert volgens de streng geldende voorschriften. Geschikt voor zowel ziekenhuis-, sport- en zorginstellingen, horeca en winkelketens, als kleine bedrijven en particulier gebruik.
De dubbele flacon betekent nooit ‘leeg’ De Dutch Disinfection Dispenser is voorzien van smart technologie die in samenwerking met KPN is ontwikkeld. Door een verbinding met het internet, is er via pushnotificaties en een eigen web-dashboard realtime inzicht in de status van de dispenser. Wanneer je moet opladen, bijvullen of voorraad moet bijbestellen, wordt automatisch gesignaleerd en doorgegeven. De uniek ontwikkelde dubbele flacon zorgt er daarnaast voor dat “leeg” staan nooit meer een issue zal zijn.
De sensor van de intelligente dispenser is instelbaar en activeert de perfecte dosering zonder te knoeien. De desinfectie vloeistof is in eigen laboratorium ontwikkeld. Afgestemd om veilig te desinfecteren. In diverse verzorgingsvarianten en met aangename geuren te verkrijgen.

De Dutch Disinfection Dispenser is zowel als wand-, tafel- en staand model te verkrijgen, met eigen logo of zelfs volledig in eigen huisstijl, via www.dutchdisinfection.com.