HERE’S A NEW MACHINE IN TOWN: Animo’s stijlvolle OptiMe

café
Animo Optime - De nieuwste toevoeging aan het assortiment koffiemachines is de stijlvolle OptiMe. Speciaal ontwikkeld om smaak en uiterlijk samen te brengen: voor versgemalen koffie, in een persoonlijk design. Met een aanbevolen dagelijkse output van 40 tot 125 kopjes per dag is deze compacte machine ideaal voor lunchrooms, restaurants, bed & breakfasts en ontbijtzalen van hotels. Kortom, voor alle kleine en middelgrote bedrijven die hun eigen smaak willen uitdragen. 
GENIETEN VAN KOFFIE NIEUWE STIJL Perfecte koffie begint met een perfecte machine. Maar als de machine ook nog precies jouw stijl heeft, is er echt sprake van een smaaksensatie. OptiMe brengt de kwaliteit die je van Animo kunt verwachten, in een compacte machine die volledig is aan te passen naar elke stijl. Het resultaat? Een gebruiksvriendelijke en duurzame koffiemachine die perfect bij je past. Want goede smaak gaat niet alleen om wat je proeft.
KIES JOUW STIJL De OptiMe is volledig te personaliseren met verschillende materialen, kleuren, add-ons, OptiLight LED-verlichting, display-achtergronden en (commerciële) berichten op het scherm – voor, tijdens en na het zetproces. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het toonaangevende en compacte 360° design is erkend met een prestigieuze Red Dot Award.
NIEUWE ADD-ON: VERSE MELK  Wat is er lekkerder dan een sterke cappuccino, of een latte macchiato met echte verse melk? Alle espressovarianten zijn binnen handbereik met OptiMe’s uitbreidingsmodule voor verse melk. De melkpomp is stil in gebruik en levert binnen een paar seconden stevig melkschuim.
De OptiMe kan worden geleverd als standalone koffiemachine, maar is ook uit te rusten met een passende koelkast en/of koppenwarmer voor een complete uitstraling. Door het eenvoudige touchscreen met intuïtieve interface is de OptiMe perfect voor alle locaties met zelfbediening.
HORECA EXPO GENT Bekijk, voel en proef de Animo OptiMe tijdens Horeca Expo Gent: Hal 2 / Stand 2117.
www.animo.eu