Meer gemak voor personeel en tijd besparen met een Horeca Kassa van POS Specialist

café
Als horecaondernemer wil je zo goed en efficiënt mogelijk kunnen werken. Je gasten netjes en snel bedienen en geen fouten maken op de werkvloer. Zo richt je je keuken optimaal in en wil je jouw personeel zo makkelijk mogelijk bestellingen laten opnemen.
Dan kies je voor een kassasysteem dat jou helpt met meer gemak en waarmee je tijd en dus ook geld bespaart. Minder fouten maken en gastvrije beleving in jouw restaurant of horecazaak.
De Horeca Kassa van POS Specialist is dan de beste keuze. Wij adviseren ICR en Mpluskassa voor de Horeca. Efficiënt werken betekent minder personeel en jij houdt als eigenaar meer overzicht. Ook handig voor je administratie.
Onze Horeca Kassa’s zijn betrouwbaar en zeer eenvoudig in gebruik.
POS Specialist is een kleinschalig bedrijf dat de tijd voor jou neemt en een perfecte service levert.
Wil jij meer informatie of een demo zien? Maak dan een afspraak met POS Specialist.
Voordelen van de Horeca Kassa - Minder fouten, meer overzicht - Eenvoudige touch screen kassa - Geen bonnetjes kwijt in de keuken - Keukenvideo geeft overzicht voor de kok - Efficiënter werken met handhelds - Al je gegevens terugvinden voor je administratie - Veilige opslag van data in de cloud - Bestellingen in de wachtrij op groot scherm