Personeel inplannen? L1NDA regelt het voor je

café
Een online assistent die alles voor je regelt als het gaat om het vinden, plannen, aansturen en uitbetalen van personeel. Dat is in een notendop wat L1NDA al twaalf jaar voor zowel de ondernemer als werknemer in de horeca doet.
Volgens CEO Willem Jansen is L1NDA ‘echt een unieke oplossing’. “Uniek omdat ons bedrijf doordrenkt is met het horeca-DNA. Wij richten ons puur en alleen op hospitality. Bijna iedereen die bij ons werkt heeft een horeca-achtergrond, daardoor weten we precies waar de ondernemer én werknemer behoefte aan hebben. En dat is vooral een slimme en snelle manier van diensten inplannen. Niet met briefjes en talloze telefoontjes, maar gewoon in de cloud en met de app. De huidige generatie Z en millennials zijn opgegroeid in de digitale wereld, daar sluiten wij met L1NDA feilloos op aan.” Door betrokkenheid en ervaring signaleert en analyseert L1NDA de uitdagingen van bedrijven én mensen in de horeca. Bij L1NDA geloven ze dat mensen de belangrijkste factor zijn van hospitality, en dat ze het verdienen om zo behandeld te worden.
Zo werkt het Met Planner maak je snel en makkelijk een op maat ingesteld rooster met zeven verschillende roosterweergaves. Medewerkers geven zelf door wanneer zij wel en niet beschikbaar zijn. Zo vind je snel de juiste medewerker voor je openstaande diensten, heb je overzicht wie wanneer beschikbaar is en met één klik op de knop is iedereen op de hoogte van het definitieve rooster. Medewerkers kunnen het ruilen van diensten ook onderling regelen via de app. Eventueel met goedkeuring van de werkgever. De gemaakte uren geven werknemers zelf door, zo heb je met één klik op de knop de urenregistratie digitaal.
Veel werk uit handen Planner biedt niet alleen gemak en flexibiliteit, deze online personeelsplanner neemt vooral ook veel werk uit handen. Alles wat komt kijken bij personeelszaken handel je af met L1NDA. “Mensen staan bij L1NDA altijd op één. Zij zijn immers het gezicht van je zaak. Hoe beter je het voor hen regelt, hoe beter hun commitment. Medewerkers vragen veel tijd en aandacht. Doordat L1NDA het werk uit handen neemt, kun je je als ondernemer richten op de kerntaak van hospitality: goed gastheerschap.”
Als een maatpak Uniek aan Planner is ook dat de tool maatwerk biedt. Het wordt geheel ingericht op de specifieke situatie en dagelijkse realiteit van de horecaondernemer. Of om met de woorden van Wim Jansen te spreken: ‘Het zit als een perfect passend maatpak’. En dat het werkt, bewijst het grote aantal klanten dat werkt met Planner. Zo’n 3000 horecabedrijven, samen goed voor bijna 70.000 ingeplande werknemers, regelen hun personeelszaken via L1NDA. Zowel kleine horecaondernemers als grotere ketens als Pizzabakkers, Bagels & Beans, SLA en de Coffee Company mag L1NDA tot haar klanten rekenen. “Onze klanten zijn erg trouw, een groter compliment kunnen wij niet krijgen. Bovendien helpen ze ons om Planner nog verder te verbeteren. Dat leidt dikwijls tot verrassende inzichten.”
L1NDA werkt nauw samen met verschillende partners voor urenregistratie, payroll administratie, en payroll expert tools om horecaondernemers een complete, geïntegreerde oplossing te bieden.
L1NDA vindt ook personeel Dat horecapersoneel moeilijk te vinden is, weten ze ook bij L1NDA. “Wij constateerden dat het personeelstekort bij onze klanten steeds groter werd. Daarom hebben we onze diensten uitgebreid met Connect, een marktplaats waar we flexibel werk en horecamedewerkers bij elkaar brengen. Met de L1NDA Planner & Connect integratie kan iedere horecaondernemer eenvoudig en snel in Planner zijn openstaande diensten uitzetten bij Connect en vaardige horecamensen aannemen voor de openstaande diensten. L1NDA Connect is daarmee een transparante marktplaats die bedrijven en werkzoekenden met elkaar verbindt. De werknemer gaat een overeenkomst aan met L1NDA Connect die zorgt dat hij is verzekerd tijdens het werk en dat alle sociale premies worden afgedragen. Ook wordt voor het pensioen en de vakantiedagen betaald. Heel veilig en transparant dus!”
Extra features L1NDA helpt haar klanten op allerlei manieren. Niet alleen met producten maar ook met het delen van kennis. Zo delen experts hun kennis en ervaringen in blogs, webinars en trainingen om sneller en slimmer een personeelsplanning te maken.
Gratis proberen? Nieuwsgierig geworden naar L1NDA? Probeer Planner 14 dagen gratis. Meld je hiervoor aan via www.L1NDA.nl.