Lachend de vervelendste klussen in de horeca doen

café
Na een lange avond werken nog dweilen, de keuken poetsen en de toiletten doen. Schoonmaken wordt gezien als een van de vervelendste klussen in de horeca. i-team Global brengt daar verandering in. Met innovatieve oplossingen zorgen ze tevens ervoor dat horeca-eigenaren met gemak hun klantbeleving kunnen borgen en kunnen voldoen aan de strenge Nederlandse hygiënenormen. Vaak in een fractie van de tijd die het ze nu kost. Van 13 t/m 16 januari demonstreren ze op de Horecava hoe dat kan.
Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: i-team Global mechaniseert daarvoor de schoonmaak. Zo zorgt i-team Global ervoor dat het werk voortaan met meer plezier wordt gedaan, in aanzienlijk minder tijd en met een schoner resultaat. Daarbij zijn de schoonmaakoplossingen van i-team Global opvallend duurzaam, omdat er fors mee wordt bespaard op reinigingsmiddelen- en waterverbruik.
Het nieuwe schrobben Ter illustratie: met de nieuwste aanwinst van i-team Global, de i-mop Lite schrobzuigmachine, dweil je tot 70% sneller dan met een conventionele mop met emmer. Bovendien wijzen ATP-tests uit dat de machine de vloer 90% schoner maakt, terwijl de i-mop toe kan met 75% minder water en chemicaliën. Daarbij reinigt hij met het grootste gemak oppervlakken die voorheen alleen met de hand goed schoon te krijgen waren. Hoeken en nauwe ruimtes onder tafels bijvoorbeeld. Werken op meerdere etages of zelfs locaties is met de i-mop Lite ook geen probleem. Hij weegt namelijk maar 13,2 kg. Om de investering hoeven horecaondernemers de aanschaf van een i-mop niet te laten. Door de besparingen in tijd en van water en schoonmaakmiddelen is de machine in vijf tot zeven maanden terugverdiend. Naast de i-mop Lite zijn ook de i-mop XL en i-mop XXL verkrijgbaar.
Over i-team Global i-team Global werkt continu aan nieuwe schoonmaakconcepten op basis van vijf pijlers: het moet sneller, schoner, groener, veiliger en beter. Het bedrijf denkt daarbij verder dan machines, het ontwikkelt ook schoonmaakproducten en -hulpprogramma’s om te zorgen voor optimale duurzaamheid. Voor elke sector en elke businesscase kan i-team Global een sluitende oplossing bieden. Met vestigingen in inmiddels meer dan 70 landen wordt i-team Global beschouwd als een wereldwijde innovator. Hun ontwikkelingsproces kan gezien worden als een van de meest vernieuwende en klantgerichte in de schoonmaakbranche. Onder andere gerenommeerde schoonmaakbedrijven, fastfoodrestaurants, retailformules, hotels, zwembaden, vakantieparken en tankstations kozen inmiddels voor de slimme oplossingen van i-team Global om hun schoonmaakwerk sneller, beter en met meer plezier te kunnen doen.
Kijk voor meer informatie op: www.i-teamglobal.com.