Boxx is deze maand gestart met een unieke uitbreiding van haar dienstverlening. Gratis ophaalservice met echte verhuizers bij het huren van tijdelijke opslagruimte. Niet alleen voor particulieren, maar ook een welkome aanvulling voor veel horecaondernemers die vanwege het 1,5 meter- beleid overtollige spullen willen opslaan. Veel horecaondernemers maken al gebruik van de dienst, waaronder Ron Blaauw.

Nu de terrassen op 1 juni weer opengaan, zullen veel horecaondernemers met een overschot aan (terras)meubilair komen te zitten. Speciaal voor deze ondernemers komt Boxx Opslag in actie: overtollige meubels en andere inventaris wordt met een gratis en corona-proof pick-up service opgehaald, ingeladen en voor bepaalde tijd kosteloos opgeslagen in de nieuwste Boxx vestiging in Schiedam. Chef-kok Ron Blaauw mocht het spits afbijten en roept meteen ook andere horecaondernemers op om gebruik te maken van de dienst.

Erwin Fleer, algemeen directeur Boxx Opslag: “We hebben deze maand in Schiedam de grootste opslagverhuur locatie van Nederland geopend en introduceren tegelijk onze unieke gratis ophaalservice. Dat betekent nog meer capaciteit om spullen op te slaan. Zonder de corona-crisis hadden we deze mijlpaal groots willen vieren. Nu hebben we besloten geen feest te geven, maar iets goeds te doen, dat past bij ons concept. Daarom hebben we besloten horecabedrijven – vaak in de winter al klant bij ons- te gaan helpen.” Maar niet alleen voor horecaondernemers biedt Boxx uitkomst legt Fleer uit: “We lossen een belangrijke ergernis op voor iedereen die tijdelijke opslagruimte wil huren: het sjouwen met zware spullen en regelen van extra handjes. Een groot deel van het succes van bedrijven als bol.com en Picnic is het feit dat zij ontzorgen en het je gemakkelijker maken. Dat doen wij dus ook!” 

Ron Blaauw reageerde direct enthousiast toen hij door Boxx werd benaderd: “Ik vind het natuurlijk super dat we bijna weer open mogen en we zijn druk aan het voorbereiden, maar door de nieuwe maatregelen hebben we wel heel wat spullen over. En waar laat je dat allemaal? Veel horecaondernemers kunnen nu de extra kosten voor opslag niet ook nog eens dragen. Ik ben blij dat ik mijn spullen nu kwijt kan en ik vind het een geweldige service en super aardige geste. Dat deel ik graag met collega horecaondernemers. Je wil het immers ook niet allemaal binnen zetten, want we hopen natuurlijk dat de maatregelen binnenkort ook voor binnen worden versoepeld.” 

Aanmelden horecaondernemers
Tussen nu en 1 juli 2020 kunnen horecaondernemer zich aanmelden via Boxx.nl/horecaopslag. Vijftig ondernemers uit de regio Utrecht, Rotterdam en Amsterdam maken kans op een tijdelijke opslag van maximaal 6 maanden.