Afbeelding

Kwaliteit, no nonsens en gebruiksvriendelijk

Horeca Algemeen

The FRYER Company is een fabrikant van frituur- en kookapparatuur. Dankzij jarenlange ervaring in de ontwikkeling van kookapparatuur en het streven naar perfectie, maken zij nu de meest energiezuinig en krachtige frituurketels op de markt. De gasketels hebben een bewezen rendement van 98% maar ook elektrische elementen zijn uniek. De ketels zorgen voor betere temperatuurbeheersing, lagere energieverbruik en langere levensduur van uw olie!

De focus ligt op het maken van hoogwaardige, betrouwbare, duurzame en innovatieve producten, waar details nog meer het verschil maken. Kwaliteit, no nonsens, gebruiksvriendelijk door slimme en innovatieve toepassingen zorgen ervoor dat het frituren geweldig maakt.

Bij de oprichting van The FRYER Company was uitgangspunt om de gebruikers zo snel mogelijk, zo veel mogelijk en kwalitatief mogelijke producten kunnen frituren voor haar gasten met hierbij zo laag mogelijke kosten op gebied van energie, olie/vet en in gebruik. Op dit moment heeft The FRYER Company unieke nieuwe frituurproducten in haar assortiment, waarbij uw capaciteit omhooggaat en uw kosten omlaag!

Naast de energiezuinige, gebruiksvriendelijke en hoge capaciteit frituren stopt innoveren niet! The FRYER heeft ook een uniek transfersysteem, waarbij u 10kg friet kan voorbakken, dat anders is dan elk ander. Sneller, stil en betrouwbaar! Daarnaast zijn er nieuwe ontwikkelingen   op gebied van energiezuinig te kunnen frituren met behoud van capaciteit. En wat te denken van ons inmiddels beroemde innovatie; Gerobotiseerd frituren!

Alle reden voor een verdere kennismaking? Check it out!

Afbeelding
Afbeelding