Afbeelding

Een extra concept in jouw keuken

Horeca Algemeen

Wij maken het mogelijk dat je met een extra concept online kan gaan op Thuisbezorgd. Spareribs Manneke is een van onze concepten welke restaurant eigenaren naast hun eigen restaurant draaien. Het is heel simpel, je krijgt alles compleet van ons aangeleverd, jij maakt het af in de keuken en regelt de bezorging of laat dit door Thuisbezorgd regelen. Jouw winstmarge is vervolgens tot wel 55% en dat zonder enkele investering!

Tot wel 40K extra omzet
Wanneer je een concept van ons draait kan je op termijn zelfs groeien naar een extra omzet van 40K per maand. Bij de start van een concept zal dit 5K tot 20K zijn per maand.

Geen investeringen nodig
Jij hebt al een keuken en apparatuur daarom zijn er geen investeringen nodig. Wij bereiden alles voor en jij maakt het af in jouw eigen keuken. Daarnaast heb je ook geen extra vaste lasten.

Laten bezorgen door Thuisbezorgd
Je kan er voor kiezen de bezorging over te laten aan Thuisbezorgd. Regel je de bezorging zelf? Dan scheelt dat 18% commissies. De keuze is aan jou!

Onze partner worden?
Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over onze concepten en wil je graag extra omzet, zonder investeringen, zonder extra personeel en zonder hoofdpijn. Dan zijn wij de partner welke jij zoekt.

Aanmeldingen worden verwerkt op ons hoofdkantoor, deze neemt contact met jou op en kijkt of jouw bedrijf in aanmerking komt voor een samenwerking. Als dit het geval is wordt er een kennismakingsgesprek ingepland.

Bevalt dit van beide kanten dan worden de overeenkomsten getekend, worden de eerste spullen geleverd bij jouw restaurant en vervolgens ga je online met het nieuwe concept.

www.groupseventythree.nl