LATEST ARTICLES
Geen ‘nee’ meer verkopen aan je vegan gasten
De vegan lifestyle is populairder dan ooit, maar het is niet de makkelijkste manier van leven. Iedereen die ooit weleens een poging tot veganisme...
HorecaMagazine NL x BBB Maastricht
BBB Maastricht is dé horecavakbeurs die Nederlandse en Belgische horecaprofessionals verbindt in MECC Maastricht van 9 t/m 11 oktober. Bezoekers kunnen zich verheugen op...
Finale Nederlands Kampioenschap Sabreren
Op woensdag 20 september a.s. vindt de finale het Nederlands Kampioenschap Sabreren (NKS) plaats. 12 finalisten zullen op spectaculaire wijze met hun sabel een...
Gastvrij Rotterdam – 18 tot en met 20 september
De organisatie van Gastvrij Rotterdam nodigt de lezers van Horeca Magazine graag uit voor een kosteloos bezoek aan de 10e editie van Gastvrij Rotterdam...
Vegan Zeastar introduceert King No Crab de eerste plantaardige koningskrab ter wereld
Vegan Zeastar, het merk van de plantaardige visproducten, introduceert King No Crab. De eerste veganistische King Crab. King Crab is op weg om een...
WeCup maakt met nieuwe re-useable cup het duurzaamste alternatief voor SUP-wetgeving
Al meer dan 100 ondernemers gebruiken de 100% recyclebare cup en het re-use systeem
Re-use systeem WeCup, dat bestaat uit WeCup en partner Naber Plastics...
Een kijkje in de keuken: Japanse messen in de professionele culinaire wereld
In de professionele culinaire wereld zijn er altijd ontwikkelingen gaande. Niet alleen op het gebied van eten en drinken, maar ook op het gebied...
WAAROM HET NIEUWE MENU VAN TOZI AMSTERDAM HET PROEVEN WAARD IS
Het nieuwe menu van de Italiaanse hotspot is samengesteld door de nieuwe chef-kok: Giacomo Tasca en brengt traditioneel en authentiek Italië naar Amsterdam Zuid
Deze lente...
HOOG.design – Horeca en interieur
HOOG.design is hét inspiratie platform voor high-end interieurs en tuinen. Voor de horeca branche bieden wij een schat aan inspiratie voor de perfecte inrichting...
Terry Priem opent Restaurant STER in Rotterdam-Kralingen
Rotterdam-Kralingen is een tweede STER rijker. Op 16 januari 2023 openden chef Terry Priem en Esther van Otterloo hun Restaurant STER aan de Honingerdijk...