||
|| ||

Veenhuizen Groep introduceert 3-pans Multipan

Restaurant
Hoge output en bedieningsgemak nu ook voor middelgrote en kleinere restaurants beschikbaar
Veenhuizen Groep lanceert op Horecava 2022 een nieuwe variant van de Multipan. De Multipan is, naast de 6-, de 8- en de 10-pans-versies nu leverbaar als 3-pans-tafelmodel, met drie pannen naast elkaar, wat praktisch is in middelgrote en kleinere restaurants. De nieuwe Multipan past binnen de strategie van Veenhuizen Groep om zich meer en meer toe te leggen op het aanbieden van totaalconcepten voor de gehele food- en hospitalitybranche. In dit kader intensiveert Veenhuizen Groep ook de samenwerking met Royal Steensma, leverancier van pannenkoekenbenodigdheden.
Multipan De MultiPan-carrousel van Veenhuizen garandeert heerlijke pannenkoeken in een mum van tijd. Tot op heden waren er modellen leverbaar met 6, 8 of 10 bakplaten voor een output tussen de 140 en 225 pannenkoeken per uur. Dit maakt de MultiPan zeer geschikt voor pannenkoekenhuizen  en andere grootverbruikers, zoals pretparken en vakantieparken. Naar aanleiding van de aanhoudende vraag van middelgrote,  authentieke restaurants en pannenkoekenhuizen naar een kleiner model met dezelfde techniek brengt Veenhuizen nu ook een 3-pans model op de markt, dat op Horecava 2022 wordt gepresenteerd. Het 3-pans model draait niet rond zoals de 6-, 8- en 10-pansmodellen,  maar kent een sliding mechanisme. Hiermee speelt Veenhuizen in op de toenemende vraag naar flexibiliteit in kleinere horecagelegenheden en gescheiden bereidingen in verband met, onder andere, allergieën.
Intensieve samenwerking Naast de introductie van de 3-pans Multipan, zal Horecava 2022 voor Veenhuizen ook in het teken staan van een intensievere samenwerking met de lange-termijnpartners Vipam (Babbi – grondstoffen voor Italiaans ijs) en Royal Steensma (producten voor pannenkoekenhuizen). Het aanbieden van totaalconcepten voor de ijs- en pannenkoekenbranche en het realiseren van een 24/7-service krijgt hierdoor steeds duidelijker vorm. Zo is het mogelijk om een complete ijssalon of een volledig pannenkoekenhuis in te laten richten door Veenhuizen Groep, inclusief koeling, bereiding, afwassen en klimaatbeheersing. IJssalon De Hoop in Blaricum en Pannenkoekenhuis Bloem in Ede zijn twee van de meest recente voorbeelden. Het ontzorgen van food-ondernemers is en blijft hiermee de primaire strategie van Veenhuizen Groep.
MultiPan 2.0 IR De MultiPan 2.0 IR werd geïntroduceerd als een pannenkoekencarrousel die een hoge productie combineert met een perfect bakresultaat, flexibiliteit en een hoog bedieningsgemak. De MultiPan carrousel bakt, afhankelijk van de bakplaat (6, 8 of 10 plaatsen) vanaf 140 dubbelzijdig gebakken pannenkoeken per uur. De maximale output is 225 pannenkoeken per uur. Doordat de draairichting van de tafel instelbaar is, is deze eenvoudig aan te passen op de keukenrouting. Per bakplaat kunnen tempo en  temperatuur individueel en zeer gemakkelijk worden geregeld, zodat alleen de bakplaten worden verwarmd die worden gebruikt. Hierdoor besparen restaurants op hun energiekosten.
De diameter van elke pan is 30 cm en dankzij zowel onder- als bovenverwarming is de baktijd korter dan in een conventionele pan. Infrarood bovenwarmte zorgt voor een nóg  snellere garing. De MultiPan is geconstrueerd conform alle wet- en regelgevingen en voldoet aan de HACCP-regels voor Hygiëne. Alle delen die in aanraking kunnen komen met voedingsmiddelen zijn gemaakt van RVS en voorzien van een speciale finish voor een gemakkelijke reiniging. Elke MultiPan wordt door Veenhuizen geïnstalleerd.
Veenhuizen Groep Veenhuizen Groep werkt vanuit de missie om voedselveiligheid te garanderen voor iedereen die buitenshuis eet of drinkt. Dit realiseren we door (food-gerelateerde) ondernemers te ontzorgen op het gebied van warmte en koudetechniek.
Veenhuizen Koeltechniek werd opgericht in 1984. De huidige eigenaar is Patrick Veenhuizen. Hij heeft het bedrijf gebracht waar Veenhuizen nu is . De Veenhuizen Groep – de naam waaronder het bedrijf sinds 2020 werkt – groeide uit tot een onderneming met meer dan honderd werknemers verdeeld over vijf divisies. Met een toegewijd en professioneel team biedt Veenhuizen Groep vandaag de dag totaaloplossingen voor alle food ondernemers (Cool Solutions, Bakery Solutions, Food Solutions, Climate Solutions en een 24/7 Servicedienst).
Hal 03, Stand 206
Bekijk voor meer informatie de website: www.veenhuizen.nl
||
||