Afbeelding

Gastvrij Rotterdam

maandag 23 september 2024 11:00 tot woensdag 25 september 18:00

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals in Rotterdam Ahoy. Als hoogstaand gastronomisch platform brengen we de laatste trends, ontwikkelingen en inspiratie naar jou. Op de beursvloer ontdek je een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Beursbezoekers kunnen genieten van 500 deelnemers, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Dat wil je niet missen!

Hier vind je alle praktische informatie voor je bezoek aan Gastvrij Rotterdam!

Openingstijden
Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 23 t/m 25 september 2024 in Rotterdam Ahoy.

Maandag 23 september van 11:00-18:00 uurDinsdag 24 september van 11:00-18:00 uurWoensdag 25 september van 11:00-18:00 uur

Route naar Rotterdam Ahoy
Gastvrij Rotterdam vindt plaats in de Hallen 2, 3, 4, 5 en 6 in Rotterdam Ahoy. Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer en gunstig gelegen ten opzichte van alle uitgangswegen in Rotterdam.

Bezoekadres
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Plan jouw route naar Ahoy
Rotterdam Ahoy bereiken? Of je nu met de auto, op de fiets of met het openbaar vervoer naar Ahoy komt: je vindt ons makkelijk. Plan jouw reis via een routeplanner of app.

Parkeren
Kom je met de auto? Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. Voor €19,- heb je een parkeerkaart. Dan ben je verzekerd van een parkeerplek op de parkeerplaats van Ahoy, dit is inclusief BTW. Zonder parkeergarantie betaal je ook €19,-. Voor touringcars bedraagt het tarief €45,-.

Op vijf minuten loopafstand kan je ook terecht in de parkeergarage van Zuidplein tegen de daar geldende tarieven. Daarnaast zijn er diverse P+R terreinen in de buurt, zoals bij de metrostations Slinge en Kralingse Zoom, vanwaar je verder kunt reizen met het openbaar vervoer.

Leeftijd
De beurs is uitsluitend toegankelijk vanaf 18 jaar oud. Dat betekent ook dat baby’s en jonge kinderen geen toegang hebben tot de beurs.

 Meer informatie vind je bij de veelgestelde vragen of neem contact op met ons projectteam.

Locatie