Lancering ‘Hotel Website of the Year’ verkiezing

Hotel
De eerste verkiezing van de mooiste en meest gebruiksvriendelijke hotelwebsite van Nederland is een feit. Deze wedstrijd wordt door Hoteliers.com georganiseerd om hoteliers een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd en om het Nederlandse publiek te enthousiasmeren vooral direct bij het hotel te boeken.
De verkiezing De verkiezing bestaat uit een publieksronde en een finale waarin de vijf finalisten worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury. In de publieksronde van 21 december tot 8 januari mag iedereen stemmen op www.hotelwebsiteoftheyear.com. Daarna zal de vakjury zich buigen over de vijf finalisten en deze op vijf verschillende criteria beoordelen. Op donderdag 14 januari zal de winnaar tijdens een (digitale) ceremonie bekend gemaakt worden.
De vakjury is opgebouwd uit een zestal zeer gerenommeerde specialisten op verschillende vlakken uit de gastvrijheidsindustrie, te weten: Vincent van Dijk (HBMEO), Tom van Gessel (Google), Sander Allegro (o.a. QL Hotels), Ravianne van Vliet (Copywriter), Paul Sprakel (Hospitality Management) en Hans Vugts (Hospitality-consultant).
Deelnemen als hotel De winnaar mag een jaar lang de titel ‘Hotel Website of the Year 2021’ voeren, ontvangt een wisselbokaal, een cheque van €1.000,- en natuurlijk de nodige publiciteit. Tientallen hotels hebben zich reeds aangemeld. Deelname is gratis en aanmelden kan tot 18 december 2020 via www.hotelwebsiteoftheyear.com.