|
| |XBANK_sirhotel-horeca

Sir Albert en X BANK introduceren een nieuw winkelconcept voor de feestdagen

Hotel

Een exclusieve shopping-experience in 20 hotelkamers in Amsterdams hotel.

Sir Albert Hotel in Amsterdam lanceert een winkelconcept voor de feestdagen: 20 Rooms, 20 Designers, een ware designer holiday market. Onder curatie van X BANK, de grootste conceptstore met uitsluitend Nederlandse designers in de Benelux, wordt het viersterrenhotel eenmalig omgedoopt tot een grote shopping extravaganza. Voor 4 dagen lang is het hotel van 20 Nederlandse designers die elk een kamer omtoveren tot hun eigen winkel-experience. Gasten kunnen hier genieten van een geheel corona-proof, unieke en private shopping experience. Kortom, een perfect moment om je kerstinkopen te doen. Merken die meedoen zijn o.a. Antidote en Silhouette.
“Het is voor ons als hotel collectie heel bijzonder om een platform te kunnen bieden voor deze Nederlandse designtalenten. In moeilijke tijden als deze is het belangrijk om creatief om te gaan met de beperkte mogelijkheden die je hebt. Wij hopen dat we op deze manier een X BANK private shopping experience kunnen bieden die inspirerend en uiteraard veilig is.”  Zegt Bram Van Der Hoek, CEO van Sircle Collection, het moederbedrijf achter Sir Hotels.
Wie meedoen aan dit concept: Marie Stella Maris, Silhouette, Iris Maree, B+K, Antidote, Loes Vrij, Rocks on a Rope, Marlous vd Toorn, Stoned Marble, Rebbit, Ignore, Bananatime, Shake it baby, Maja Krstic, Apron studio, Nissue bags, Youngblood, VanderWiltAmsterdam, Fleur Ouwerkerk en Designmix.
Wanneer: 10-13 december, 12:00-19:00u Waar: Albert Cuypstraat 2-6, Amsterdam Over Sir Albert  Sir Hotels is een boetiek hotel collectie opgericht in Amsterdam in 2013 met Sir Albert. De collectie is blijven groeien met een tweede pand in Amsterdam en verdere openingen in Berlijn, Barcelona, Hamburg en Ibiza.Sir Hotels is geschikt voor reizigers die op zoek zijn naar authentieke verhalen en onderscheidende locaties. Elk hotel heeft een prachtig interieur, uitzonderlijke restaurants en bars en is gespecialiseerd in het bieden van unieke ervaringen op en buiten het terrein. Sir Hotels wordt beheerd door het in Amsterdam gevestigde hotel ontwikkelings- en beheermaatschappij Sircle Collection, opgericht door hotelondernemer Liran Wizman. Lees meer op www.sirhotels.com
Over X BANK In het stadshart van Amsterdam bevindt zich X BANK, een van de grootste conceptstores van Europa. De 700 m2 shopping experience in Amsterdam biedt een podium aan invloedrijke, veelbelovende en gevestigde designers van Nederlandse bodem. Al sinds de opening in 2016 is X BANK het epicentrum van Dutch Design. Een conceptstore, gehuisvest in de monumentale Kas Bank op de Spuistraat 172, waar innovatie en creativiteit centraal staat, en waar maar liefst 180 Nederlandse labels verkrijgbaar zijn. X BANK is een eclectische winkel, tentoonstellingsruimte, galerie en ontmoetingsplaats voor iedereen met interesse voor toonaangevende mode, design en kunst. Lees meer op www.xbank.amsterdam
|