|
| |

100% duurzame allround service voor frituuroliën!

Horeca Algemeen
GERLICHER produceert en levert niet alleen nieuwe frituuroliën, maar recyclet ook de gebruikte frituuroliën op een ecologisch verantwoorde manier met onze gepatenteerde FatBack-cyclus. 
Productie van nieuwe olie Alle GERLICHER premium frituuroliën worden volgens speciaal ontwikkelde recepten geproduceerd, gefractioneerd en geleverd aan onze vestigingen. Er is geen ruimte voor genetische manipulatie, kunstmatige smaakstoffen of geharde vetten in onze eersteklas  frituuroliën. We hebben verschillende labels voor een optimale smaakervaring.
Levering van nieuwe frituurolie GERLICHER premium frituuroliën bestaat al meer dan 35 jaar. We mogen 18.000 tevreden horecaondernemers tot onze klanten rekenen en dat aantal stijgt dagelijks. Met ons eigen wagenpark en 25 vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk leveren wij onze eersteklas frituuroliën direct op het individueel afgesproken tijdstip. Of het nu bij u in de kelder of in de keuken is, wij brengen uw nieuwe frituurolie naar de gewenste locatie. Het is mogelijk direct elektronisch bij ons af te rekenen.

Inzameling van gebruikte frituurolie Wij halen het gebruikte frituurvet weer bij u op en betalen u er een eerlijke prijs voor. Onze zelf ontwikkelde, recyclebare jerrycans bieden een ruimtebesparende oplossing, aangezien de jerrycans stapelbaar zijn. Nadat u de friteuse met de nieuwe frituurolie uit de jerrycans heeft gevuld, zijn de jerrycans geschikt voor het inzamelen van de gebruikte frituurolie. Dankzij de meegeleverde trechter is het hygiënisch en schoon vullen mogelijk. Geurloze opslag wordt mogelijk gemaakt door de eenvoudige schroefdop.
Bestel App Met onze nieuwe GERLICHER app bent u niet langer gebonden aan telefonische besteltijden. Bestel uw frituurolie makkelijk en volledig flexibel wanneer het u uitkomt. Wij leveren de benodigdheden op de afgesproken tijd in uw keuken. Registreer vandaag nog en profiteer van de digitale voordelen van onze nieuwe app:
  •  Bestel WANNEER en WAAR u wilt.
  •  Flexibele levering op de afgesproken tijden.
  •  Herhaal uw laatste bestellingen met de handige Quick-Buy functie
Verdere verwerking tot biodiesel Met uw gebruikte frituurolie kunnen we biodiesel produceren, die als bestanddeel kan worden toegevoegd aan fossiele dieselbrandstof bij benzinestations. Hierdoor kunnen we meer dan 22.000 ton CO2 (equivalenten) besparen.
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek met ons aan. Onze adviseurs zijn u graag van dienst. 
|