|
| belvedere-vodka-horeca|belvedere-vodka-cocktailvodka

Belvedere presenteert: Follow the Elements

Horeca Algemeen
De eerste Vodka Trail door Amsterdam met 5 unieke pairings van vodka en kleine gerechten. Dit jaar slaat premium vodkamerk Belvedere een nieuwe weg in en gaat voor 100% natuurlijk: Made with Nature. Om dit te vieren pakt Belvedere uit en kun je in de weekenden van 30 april en 7 mei een culinaire ontdekkingstocht door Amsterdam lopen, de Belvedere Vodka Trail - Follow the Elements. Wandel langs 6 restaurants die bijzondere foodpairings aanbieden, volledig in het teken van de elementen waarmee Belvedere vodka wordt gemaakt: rogge, vuur en water.
Zin om in het weekend iets leuks te doen met je vrienden? Hou je van puur eten gecombineerd met een heerlijke cocktail? En ben je een echte vodka liefhebber? In de weekenden van 30 april en 7 mei geniet je van de mooiste vodka cocktails en foodpairings tijdens een wandeling door het hart van Amsterdam die volledig in het teken staat van de natuurlijke elementen waar Belvedere vodka mee wordt gedistilleerd: rogge, vuur en water. Elk restaurant op de route representeert één van die elementen en creëert daar een bijzondere pairing mee. Zo krijg je bij Bo Nam een trio van Vietnamese signature bites gecombineerd met een Lychee Cocktail. Tess Posthumus, de beste bartender van Nederland, maakt een ‘Belvedere Amber Ember’-cocktail met Szechuan Pink Peppers en Jasmijn soda.
Vodka Trail De Belvedere Vodka Trail is ongeveer 4 kilometer en deelnemers krijgen daarvoor een (ruim) tijdslot van 2 uur. De route start bij Argentijns restaurant Salmuera, waarna je doorloopt naar de Amerikaanse bar Super Lyan, dan restaurant Satchmo, Freddy’s Bar en The Flying Dutchmen, waarna je eindigt bij Asian streetfood restaurant Bo Nam.
Made with Nature Als ‘Master Rye Distillers’ werkt Belvedere met 100% natuurlijke en pure ‘Made with Nature’ ingrediënten om zo karakteristieke vodka’s te distilleren. Belvedere Vodka wordt gedistilleerd in speciale vuurovens, en bestaat uit puur bronwater en Poolse rogge, geproduceerd op verschillende landgoederen. Zo ontstaan er unieke, karakteristieke en pure smaken. En dat allemaal zonder toegevoegde smaakstoffen en suikers. Zoals de Belvedere Heritage 176, waar je smaken proeft zoals walnoot, honing en piment, die perfect passen bij de Mexicaanse keuken. En die je dus tijdens de Vodka Trail kan proeven.

Ticketverkoop Belvedere Vodka Trail - Follow the Elements wandelen met je vrienden? Dan kun je voor €59,- p.p. tickets kopen via belvederevodkatrail.nl. De Vodka Trail vindt plaats in de weekenden van 30 april en 7 mei van vrijdag tot zondag. De tickets zijn te koop per dag en per timeslot van twee uur. Je ontvangt in totaal 6 cocktails met 5 bijpassende gerechten.
Als je niet de hele trail wilt doen, maar wel naar je lievelingsrestaurant wilt om de cocktail en/of het gerecht te proeven, dan kan dat natuurlijk ook. Enjoy!
 
 
 
 
|